Neler Yeni

High Power 600W Gold PSU'da fan tıkırdıyor

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
2 hafta önce Hepsiburada'dan High Power 600W Gold PSU aldım. İlk günler sıfır sesle çalışıyordu, şimdi fan dönerken tıkırtı sesi var. Kulağımı dayayınca çok net duyuluyor. Uzakta durunca ses çok aşırı gelmiyor ama yine de biraz geliyor, geceleri sessiz ortamda rahatsız edebiliyor. Sizce iade talebi açmalı mıyım? Ürün bana 21 Aralık'ta teslim edildi, iade hakkım var mı hâlâ? Bugün son gün sanırım.
ben teknobiyotik üzerinden aldım 1 ay oluçak yaklaşık sıkıntı yok sana hatalı geldi büyük ihtimal son gün bugünde aç yarın kargola degistirirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ses olayına kafayı fazla taktım galiba, PC boştayken bir şeyler izlemiyorken PSU ve kasa fan seslerini duymam normal midir?
normal

Teslim tarihi ve iade talebi tarihi baz alınıyordu en son. Bugün talebi açıp yarın kargolarsan sorun olmaz yani.
hocam fan çoğaltıcı önerisi var mıdır
yenı kasa aldım içinden çıkmadı yaptığım kablolar yandı az kala sistemden olucaktım kaliteli yanma vs yapmicak fan çoğaltici öneri var mi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,120
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ben teknobiyotik üzerinden aldım 1 ay oluçak yaklaşık sıkıntı yok sana hatalı geldi büyük ihtimal son gün bugünde aç yarın kargola degistirirler

normal

hocam fan çoğaltıcı önerisi var mıdır
yenı kasa aldım içinden çıkmadı yaptığım kablolar yandı az kala sistemden olucaktım kaliteli yanma vs yapmicak fan çoğaltici öneri var mi
Fanlar 1-2 watt güç çekiyor zaten öyle yandığını görmedim ben daha. Şu 20-30 liralık çoklayıcılardan al geç.

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Ben ses olayına kafayı fazla taktım galiba, PC boştayken bir şeyler izlemiyorken PSU ve kasa fan seslerini duymam normal midir?
ses sürekli durmadan mı geliyor? Öyleyse rahatsız edici olabilir.Kendi bilgisayarımda gün aşırı 1.30 saat sürebilen cızırtılar meydana gelebiliyor.Oyuna girdikten bir süre sonra kesilebiliyor yada boştayken kendi kendine kesiliyor ses bilemiyorum keyfine göre takılıyor benim psu

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Fanlar 1-2 watt güç çekiyor zaten öyle yandığını görmedim ben daha. Şu 20-30 liralık çoklayıcılardan al geç.
buna değmez mi hocam

ses sürekli durmadan mı geliyor? Öyleyse rahatsız edici olabilir.Kendi bilgisayarımda gün aşırı 1.30 saat sürebilen cızırtılar meydana gelebiliyor.Oyuna girdikten bir süre sonra kesilebiliyor yada boştayken kendi kendine kesiliyor ses bilemiyorum keyfine göre takılıyor benim psu
Şöyle söyleyeyim, PSU fanı sürekli tıkırtılı çalışıyor, gündüz kasaya yaklaşırsam duyuyorum sadece. Gece de sessiz ortamda bir şey izlemezsem fanın rüzgar sesi ve biraz da tıkırtı sesi geliyor. Aslında çok rahatsız edici bir durum değil ama yine de rahatsız edici. Zamanla ses artar da daha kötü olur mu acaba diyorum. Ben şimdi iade etmesem ama ilerde bir gün ses sorunu yüzünden tamire yollamak istesem satıcı Hepsiburada olduğu için onlara mı göndereceğim yine?

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Şöyle söyleyeyim, PSU fanı sürekli tıkırtılı çalışıyor, gündüz kasaya yaklaşırsam duyuyorum sadece. Gece de sessiz ortamda bir şey izlemezsem fanın rüzgar sesi ve biraz da tıkırtı sesi geliyor. Aslında çok rahatsız edici bir durum değil ama yine de rahatsız edici. Zamanla ses artar da daha kötü olur mu acaba diyorum. Ben şimdi iade etmesem ama ilerde bir gün ses sorunu yüzünden tamire yollamak istesem satıcı Hepsiburada olduğu için onlara mı göndereceğim yine?
psu fanı sürekli tıkırtılı çalışıyorsa fanda sorun vardır içine bak flashla birşeye mi sürtüyor fan?

psu fanı sürekli tıkırtılı çalışıyorsa fanda sorun vardır içine bak flashla birşeye mi sürtüyor fan?
Baktım şimdi, bir şey değiyor gibi görünmüyor. Gelen tıkırtı sesi zaten bir şey değer gibi çok yüksek değil, fanın kendi tıkırtısı gibi, sessiz bir tıkırtı ama sürekli kesintisiz. Ben bu gece yine dinleyeyim en iyisi, yine çok rahatsız olursam iade ya da değişim talebi açayım.

Reindi

80+ Silver
Benimkinden öyle aşırı ses gelmiyor ama özelliklerinde "ultra sessiz" yazdığı için tam sessiz çalışmasını beklerdim. 😕

Benle aynı şeyleri yaşamışsınız o zaman, PC'yi yeni aldığım için kafamda çok sessiz çalışması gerektiğini düşünüyorum sürekli, o yüzden fan seslerine odaklanıyorum. Belki de bu kadar sessiz çalışması beklentisine girdiğim için ben de çok bunaldım. Sizin gibi alışırım umarım...
bence iade etme boşuna uğraşmaya gerek yok o cızırtı hepimizde var neredeyse ben alıştım sende alışırsın

bence iade etme boşuna uğraşmaya gerek yok o cızırtı hepimizde var neredeyse ben alıştım sende alışırsın
İade etmeyeceğim galiba ya. Az önce yemek yerken mutfakta buzdolabının sesi hiç kulağıma gelmedi ama PC başında fanlara odaklanıyorum sadece. Zamanla alışırım sanırım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,202
Üyeler
163,125
Son üye
rafa gomez
Top Bottom