stiga05fx
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,283
- İsim
- Draq123
https://m.n11.com/urun/deepcool-pf750-750w-80-guc-kaynagi-21289484?magaza=aptekteknoloji bunu al geç bence bütçe darsa 3tl ye çıkmaya gerekyok deepcool zaten biliyosundur güzel psuları var bu psuyada guzel deniliyorbütce dar hocam ya. Şimdi şöyleki power 2 seneden fazladır kullanılıyor hatta 3 4 de olabilir tam emin değilim. Ben 2. sahibiyim ilk önce kuzenim kullanıyordu. Her neyse ilk sorun fanında powerı olması gerektiği gibi taktığımızda fan aşşa doğru bakıyorya öyle olduğunda fandan öyle bir ses geliyorki sanki silah sıkıyorlar güm güm güm güm diye özellikle oyuna girince hızlı döndüğü anlarda. Ben bunu powerı ters takarak çözdüm şuanda ses gelmiyor fakat dahada önemlisi bilgisayara ilk gücü verdiğimde 4 5 saniye belkide 10 saniye çalışıp ekrana görüntü gelmeden direk gücü kendi kendine kesiyor kendi kendine açmıyor bidaha düğmeye basıyorum öyle açılıyor yani açma düğmesine 2 kere basmam gerekiyor. Ama yani açma düğmesine 2 kere basarım onda sorun yokta bi anda gücü kesiyor olması tehlikeli Allah korusun bilgisayarın içindeki parçalara zarar verme olasılığı var diye düşündüm. Bugün kendi kendine güç kesen yarın bi parçanın fişini çeker bu gibi sorunlar yani