🔥İndirim High Power Performance GD 800W 3.398 TL

c sınıfı olduğunu nereden çıkardın? kaynak at atamıyorsan boş yapma
Kendim verdim notu kullanılan pfc bobini kondansatörleri ve soğutması c- boş yapma felan demene gerek yok bu kadar agresif olmayın sen al kullan canım

Kendim verdim notu kullanılan pfc bobini kondansatörleri ve soğutması c- boş yapma felan demene gerek yok bu kadar agresif olmayın sen al kullan canım
"Kendim verdim notu"

salladığını anlamıştım şaşırtmadın asdasdas

400 tl farkla

iç yapısı daha iyi

en güncel yeni nesil 5.1-3.1

fan-stop

özelliği olan daha kaliteli bir psu alabiliyorsunuz

"Kendim verdim notu"

400 tl farkla

iç yapısı daha iyi

fan-stop

ben yıllardır psu ve bileşenleri hakkında araştırma yapıyorum bildiğim verilerin her zaman arkasındayım bu psu ileriki zamanlarda c çıkacağına yemin bile edebilirim ispatını zaman sana gösterecek bu notunu kayıt ediyorum senide etiketlerim bu kadar kinci olma sen al kullan insanları yanlış yönlendirme

"Kendim verdim notu"

400 tl farkla

iç yapısı daha iyi

fan-stop

İç yapısı hakkında gram bilgi yokken nasıl bunu dediniz? Neyse ki bilmeden yaptığınız yorum filtrelemedeki elektrolit kapasitörler için geçerli. Lite modeli orada "kalite" bazında daha üstün duruyor. "Duruyor" diyorum çünkü performansı hakkında gram bilgi yok. Yalnızca bileşen bazında karşılaştırılabilir şu anlık.

Fakat hala Bulk kapasitörler, polimerler, mosfetler, bridge rectifier'lar ve en önemlisi performansı muallakta.

Geri