HighPower 700w PSU aldım. (g.o/h.o)

newaziz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
İyi akşamlar
Forum üzerinden araştırma yaptığımda çoğu kişi HighPower markalı güç kaynaklarını önermiş, bende ekteki güç kaynağını satın aldım. Lakin diğer sitelerde gezindiğimde insanların bu markanın adını sanını duymadığını gördüm. İçime kurt düştü. Kargo bugün elime ulaştı, daha kutusunu açmadım. İade mi etsem? yoksa iyi midir? Yorumlarsanız sevinirim.

İyi akşamlar
Forum üzerinden araştırma yaptığımda çoğu kişi HighPower markalı güç kaynaklarını önermiş, bende ekteki güç kaynağını satın aldım. Lakin diğer sitelerde gezindiğimde insanların bu markanın adını sanını duymadığını gördüm. İçime kurt düştü. Kargo bugün elime ulaştı, daha kutusunu açmadım. İade mi etsem? yoksa iyi midir?. Yorumlarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun fiyatına göre rakipsiz bir üründür güncel bir sistemi sıkıntıya düşürmez.

Aşırı iyi marka. Giriş seviye msi asus ları dinlemez tokatlar. Ho.

High powerın ismini kalitesini bilmeyenler sıradan bilgisayar işi ile alakası merakı gezintisi olmayan insanlardır.
Bu marka kaliteli. Güle güle kullan.

850w yarı moduler 80+gold versıyonunu kullanıyorum hayırlı olsun

knka am5 sisteme everest psu teslim ettim ben bence bu kadar kasmayın markası yeter zaten. h.o

500 watt modelini 10 yıl kullandıktan sonra sattım. Birkaç yıldır 800 watt olanı kullanıyorum. Çok kaliteli PSU lar.

İyi akşamlar
Forum üzerinden araştırma yaptığımda çoğu kişi HighPower markalı güç kaynaklarını önermiş, bende ekteki güç kaynağını satın aldım. Lakin diğer sitelerde gezindiğimde insanların bu markanın adını sanını duymadığını gördüm. İçime kurt düştü. Kargo bugün elime ulaştı, daha kutusunu açmadım. İade mi etsem? yoksa iyi midir? Yorumlarsanız sevinirim.
hocam bende bundan almayı düşünuyorum iyi mi? memnunmusunuz ses veya soğutması nasıl?

İyi akşamlar

Highpower taş gibi markadır. Bu PSU işinin ustalarından. Hiç üzmez.

İyi akşamlar
hayırlı olsun taş gibi psu.

Geri