yahya58
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,214
- İsim
- Yahya AYAN
Selamlar dostlar,ilk defa bu tarz bir inceleme yapacağım çok amatörce olacaktır muhtemelen kusuruma bakmayın
İlk olarak neden bu PSU yu tercih ettiğimle ilgili başlamak istiyorum.
Sistemime kaliteli bir 500W PSU yeterli oluyordu. Ardından tekrar fiyatlara bir bakayım derken ciddi bir indirimle bu ürünü yakaladım ve kaçırmak istemedim. Hemen @baltazar ve @epica59 a danıştım alınabilir dediler, benim de aklıma yatmıştı zaten, direkt siparişini verdim. Hepsiburada üzerinden aldım ürün 400TL idi fakat indirim kodum ile 350TL ye geldi satıcı da Teknobiyotik idi. Aynı fiyata FSP Hydro 500W almak yerine 700W bir güç kaynağı almak akıllıca geliyordu. Tabi ki kaliteden de ödün vermek istemiyordum.
Ürünün bulabildiğim en ucuz linkleri:
https://www.hepsiburada.com/high-po...li-guc-kaynagi-hpe-700br-a12s-pm-HB0000111BHQ 399TL
https://www.teknobiyotik.com/catalo...fc-yuksek-verimli-guc-kaynagi-hpe-700br-a12s/ 357TL
(İndirimin bitmesine 1 gün kalmış)
Ürüne geçecek olursak bir kaç tane resim ekliyeyim.
Jelatinli bir şekilde geliyor, Teknobiyotik sağlam paketlemiş bir sıkıntı yaşamadım.
Kutunun alt tarafı bu şekilde.
Kutuyu açtığınızda bu şekilde sizi karşılıyor.
Güç kaynağı balonlu bir kılıf ile geliyor ayrıca içerisinden güç kablosu ve monte etmek için 4 adet vida çıkıyor.
@cfranko resimde dandik gibi duruyordu fakat geldiğinde pek öyle değil gibi ne dersin?
Gördüğünüz gibi 20+4 pinlik ana kablo örgü kılıfla kaplanmış.CPU ve GPU güç kabloları Siyah ve Sarı renkte.Diğer kablolarda görünüyor zaten.
Buda arka kısım 12V kanalından 648W verebiliyor.
Izgarası da bu şekilde.
Güç kaynağında ki korumalar:
* Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection) OPP
* Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection) OVP
* Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection) UVP
* Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection) SCP
Güç bağlantıları:
Ürünün diğer modelleri:
700W olan model benim aldığımdan.Buradan gerçek indirim olduğunu anlayabiliriz.
Deneyimime gelecek olursak deneyimleyemedim denebilir. Neden? derseniz
Asıl sistemimin İşlemcisini ve Anakartını henüz almadım,500 serisi anakartları bekliyorum.
Q8200,HD7510 lu bir kasam var arada CS:GO oynuyorum bu kasaya takıp denedim çok sessiz.Fakat gerçek bir test olmadı tabi ki, sırf kontrol etmek için taktım sistem çok düşük olduğu için PSU zorlanmadı bile.
Asıl deneyimimi ilerde aktaracağım.
Okuduğunuz için teşekkür ederim incelemem bu kadardı.Dediğim gibi büyük ihtimalle amatörce olmuştur kusuruma bakmayın.
Dostum resimlerini istemiştin @(Kadir)
İlk olarak neden bu PSU yu tercih ettiğimle ilgili başlamak istiyorum.
Sistemime kaliteli bir 500W PSU yeterli oluyordu. Ardından tekrar fiyatlara bir bakayım derken ciddi bir indirimle bu ürünü yakaladım ve kaçırmak istemedim. Hemen @baltazar ve @epica59 a danıştım alınabilir dediler, benim de aklıma yatmıştı zaten, direkt siparişini verdim. Hepsiburada üzerinden aldım ürün 400TL idi fakat indirim kodum ile 350TL ye geldi satıcı da Teknobiyotik idi. Aynı fiyata FSP Hydro 500W almak yerine 700W bir güç kaynağı almak akıllıca geliyordu. Tabi ki kaliteden de ödün vermek istemiyordum.
Ürünün bulabildiğim en ucuz linkleri:
https://www.hepsiburada.com/high-po...li-guc-kaynagi-hpe-700br-a12s-pm-HB0000111BHQ 399TL
https://www.teknobiyotik.com/catalo...fc-yuksek-verimli-guc-kaynagi-hpe-700br-a12s/ 357TL
(İndirimin bitmesine 1 gün kalmış)
Ürüne geçecek olursak bir kaç tane resim ekliyeyim.
Jelatinli bir şekilde geliyor, Teknobiyotik sağlam paketlemiş bir sıkıntı yaşamadım.
Kutunun alt tarafı bu şekilde.
Kutuyu açtığınızda bu şekilde sizi karşılıyor.
Güç kaynağı balonlu bir kılıf ile geliyor ayrıca içerisinden güç kablosu ve monte etmek için 4 adet vida çıkıyor.
@cfranko resimde dandik gibi duruyordu fakat geldiğinde pek öyle değil gibi ne dersin?
Gördüğünüz gibi 20+4 pinlik ana kablo örgü kılıfla kaplanmış.CPU ve GPU güç kabloları Siyah ve Sarı renkte.Diğer kablolarda görünüyor zaten.
Buda arka kısım 12V kanalından 648W verebiliyor.
Izgarası da bu şekilde.
Güç kaynağında ki korumalar:
* Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection) OPP
* Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection) OVP
* Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection) UVP
* Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection) SCP
Güç bağlantıları:
Ürünün diğer modelleri:
700W olan model benim aldığımdan.Buradan gerçek indirim olduğunu anlayabiliriz.
Deneyimime gelecek olursak deneyimleyemedim denebilir. Neden? derseniz
Asıl sistemimin İşlemcisini ve Anakartını henüz almadım,500 serisi anakartları bekliyorum.
Q8200,HD7510 lu bir kasam var arada CS:GO oynuyorum bu kasaya takıp denedim çok sessiz.Fakat gerçek bir test olmadı tabi ki, sırf kontrol etmek için taktım sistem çok düşük olduğu için PSU zorlanmadı bile.
Asıl deneyimimi ilerde aktaracağım.
Okuduğunuz için teşekkür ederim incelemem bu kadardı.Dediğim gibi büyük ihtimalle amatörce olmuştur kusuruma bakmayın.
Dostum resimlerini istemiştin @(Kadir)
Son düzenleme: