Hikaye tabanlı oyun önerisi

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,398
Dostlar Rdr2 tlou serisi uncharted Gow felan oynadım. Ama ilgimi daha farklı şeyler çekiyor, alışılmışın dışında olan oyunlar herkesin oynamadığı ama güzel olan oyunlar.

Skyrim oblivion remastered gibi
Elden ring gibi

Hikaye olarak ağır ve melankolik eski çağlarda geçen soluk bir havası var oyunların, umarım kendimi ifade edebildim. Oyuncuyu oyuna bağlayan oyunlar, en son bu hissi TWD oynadığımda aldım başka hiçbir oyun bu hissi yaşatmadı. Önerebileceginiz oyunlar nedir? 1440p high ultra herşeyi oynayabiliyorum evelallah.

kcd1 ve 2 . clair obscur . resident evil serisi
alan wake serisi
silent hill 2 ve f

Eski oyun a takılmıyorsan dragon age serisi son oyun hariç Kotor serisi hikaye bakımından süper ama sadece hikayesi süper :D

tam twd önermeye gelmiştim :D

Days Gone
Witcher 3 wild hunt
Souls oyunu olarak lies of P
Gears of War
Ghost of tsushima

Anladığım kadarıyla eski tarihte geçen ve karakları kendin alabildiğin oyunları seviyorsun. En yakında oynadığım Baldur's Gate var oynamak istersen. Mekanikleri eski ama sıkıntı olmaz diyorsan Witcher serisini en başında oynayabilirsin.

Spiderman 1 2

Dostlar Rdr2 tlou serisi uncharted Gow felan oynadım. Ama ilgimi daha farklı şeyler çekiyor, alışılmışın dışında olan oyunlar herkesin oynamadığı ama güzel olan oyunlar.

Elden ring gibi

Hikaye olarak ağır ve melankolik eski çağlarda geçen soluk bir havası var oyunların, umarım kendimi ifade edebildim. Oyuncuyu oyuna bağlayan oyunlar, en son bu hissi TWD oynadığımda aldım başka hiçbir oyun bu hissi yaşatmadı. Önerebileceginiz oyunlar nedir? 1440p high ultra herşeyi oynayabiliyorum evelallah.

Elden ring gibi

biraz shooter-uzay-mizah tarzı bir oyun ilgini çeker ise high on life serisine bakabilirsin, 2. oyununda ağır optimizasyon hataları var ama 1. oyun güzel şu an oynuyorum tavsiye ederim

sevdiğin tema olmaz ama

Returnal
Returnal
Returnal

Derim başka bir şey demem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,781
Üyeler
189,722