Hikayeli Oyun Önerisi

CS yüzünden kafayı yicem , hikayeli oyun önerir misiniz?
metro serisi metro 2033 ve last light redux istisnasız her indirimde 2.5 litre Kola parasından daha aza iniyordu metro exodus ve dlc fiyatlarıda indirimlerde iyi fiyata düşüyordu kısaca metro serisini kesinlikle öneririm ilk 2 oyun dar alanlarda geçmesinden ve düşük bütçesinden dolayı baya bilir ama hikaye ve atmosfer açısından çok iyi 3. oyun yani exodus tam bir başyapıt

metro serisi metro 2033 ve last light redux istisnasız her indirimde 2.5 litre Kola parasından daha aza iniyordu metro exodus ve dlc fiyatlarıda indirimlerde iyi fiyata düşüyordu kısaca metro serisini kesinlikle öneririm ilk 2 oyun dar alanlarda geçmesinden ve düşük bütçesinden dolayı baya bilir ama hikaye ve atmosfer açısından çok iyi 3. oyun yani exodus tam bir başyapıt
Exodus var onu oynuyorum hocam

GoW ve Last Of Us serisine bak çer çöp oynayıp vakit kaybetme.

Exodus var onu oynuyorum hocam
exodus oyunundaki 2 adet ek paketi almadıysan alıp onlarıda oynamanı öneririm ayrıca metro evreninin ve 3. oyunun hikayesini daha iyi anlamak için metro 2033 ve last light oynamadıysanız öneririm steamde şuan indirim olmadığı için pahalı fakat epic gameste 2033 redux ve last light redux toplam 172 tl fiyatta

kafa dağıtmalık böyle 2-3 saat hikayeli sinematik aksiyon oynayayım diyorsanda call of duty veya battlefield oyunlarının hikaye modlarınıda oynayabilirsin şahsem kendim neredeyse bütün battlefield oyunlarının hikaye modunu bitirdim çok keyifliydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son olarak aklıma gelen hala crysis oynamadıysanız crysis serisinin remastered versiyonlarına bakabilirsin

FEAR serisi sarar eski oyun ama güzel mekanikleri

Geri