Hocam oynamadığınız oyun kalmamış diyecek bir şey kalmadı bana.Bf,COD,Bioshock bakınHepsini sayabileceğimden emin değilim.
Bakacağım.
Oynadım.
Doom'u oynadım. Hades çok rağbet gördü, bakacağım.Hades, Doom Eternal deneyebilirsin.
Metro Exodus( ama önceki oyunları izleyebilirsin azda olsa bağlantı var)Merhabalar, hikayeli ve aksiyon oyunlarını seven bir insanım, RPG de olur. Şu an için AC Valhalla, CoD Cold War ve Cyberpunk'ı bitirdiğim için oyun arıyorum. Oyun tavsiyeniz var mıdır?
Not: PC değil Xbox için.
Bu arada CoD Cold War'u tavsiye etmiyorum, namıdeğer CoD 17. Her şeyiyle aynı.
metro serisini oynamalısın benceMerhabalar, hikayeli ve aksiyon oyunlarını seven bir insanım, RPG de olur. Şu an için AC Valhalla, CoD Cold War ve Cyberpunk'ı bitirdiğim için oyun arıyorum. Oyun tavsiyeniz var mıdır?
Not: PC değil Xbox için.
Bu arada CoD Cold War'u tavsiye etmiyorum, namıdeğer CoD 17. Her şeyiyle aynı.
Sunset Overdrive dışında oynadım, onu yazdım.Metro serisi
Metal Gear Solid serisi
Dishonored serisi
Sunset Overdrive
Katana Zero'yı oynadım, diğerlerini yazdım.Katana Zero, Hotline Miami, To The Moon öneririm.
Bioshock dışında ve BF, CoD'Un eski oyunları dışında oynadım. Bioshock remastered haberleri var, bekleyeceğim.Hocam oynamadığınız oyun kalmamış diyecek bir şey kalmadı bana.Bf,COD,Bioshock bakın
Oynadım.Metro Exodus( ama önceki oyunları izleyebilirsin azda olsa bağlantı var)
Bakacağım.Öteki taraftan Carrion deneyebilirsiniz güzel bir indie oyundur.
Noita da oynayabilirsiniz. Şu sıralar sardım çok hoşuma gitti
Exodus'u oynadım ve dünyası beni çok sarmadı.metro serisini oynamalısın bence
Bioshock oynayabilirsiniz,güzel ve tomb raider en az 1 oyununu oynamadan bırakmayın bence.Sunset Overdrive dışında oynadım, onu yazdım.
Katana Zero'yı oynadım, diğerlerini yazdım.
Bioshock dışında ve BF, CoD'Un eski oyunları dışında oynadım. Bioshock remastered haberleri var, bekleyeceğim.
Oynadım.
Bakacağım.
Exodus'u oynadım ve dünyası beni çok sarmadı.
Tomd Raider 2013 ve Rise Of'u oynadım. Shadow of Tomb Raider'a bakacağım.Bioshock oynayabilirsiniz,güzel ve tomb raider en az 1 oyununu oynamadan bırakmayın bence.
Oynadım hocam.Ori And The Will Of The Wisps
Zaten ilk oyunu dışında oynanılacak oyunu yok. Hepsi birbirinin aynısıve tomb raider en az 1 oyununu oynamadan bırakmayın bence.