Hikayeli oyun önerisi

Açıkcası çok güzel oyun ama farklı bir şey oyniyasım var belki bir kaç ay sonra döner dlc ile oynarım o yüzden silmedim oyunu
Bu arada far cry 3e de bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e-e-eskidi mi ? Mafia I Definitive Edition var. Definitive Edition' da grafikler çok iyi.
Bu oyun serisine eskidi dedirtmem önce bir oyna sonra yorumunu yap.
Hocam bu sistem yeter mi def editiona o anlamda dedim def versiyonu bende oynadım oyun taş gibi,

Açıkcası 1.oyunun grafikleri hiç hoşuma gitmedi oynamaya başlarsam 2.oyundan başlarım ama tabi ki 1.oyunun hikayesini öğrenip oynarım tavsiyeniz için teşekkürler.
Hocam 3 oyunda da hikayeler birbirinden bağımsız. Her oyunda farklı kişiyi oynuyorsunuz. I' in grafiği kötü diyorsanız II' yi oynayın.

Bu arada far cry 3e de bakabilirsin

Hocam bu sistem yeter mi def editiona o anlamda dedim def versiyonu bende oynadım oyun taş gibi,
Yani bir baktığım zaman min için yeter ama o zamanda oyundan zevk alamaz. Benim tavsiyem Mafia II oynaması.

Hocam 3 oyunda da hikayeler birbirinden bağımsız. Her oyunda farklı kişiyi oynuyorsunuz. I' in grafiği kötü diyorsanız II' yi oynayın.

Yani bir baktığım zaman min için yeter ama o zamanda oyundan zevk alamaz. Benim tavsiyem Mafia II oynaması.
Kesinlikle

The Walking Dead Serisi
The Wolf Among Us
BioShock İnfinite
Metro 2033 Redux
Metro Last Light Redux
Mafia D.E
Mafia 2 D.E
Dying Light
We Happy Few
Vampyr
Far Cry 3
Mount & Blade II: Bannerlord
The Long Dark
Kona
Borderlands
Borderlands 2
Borderlands 3
Stardew Valley
Forager
Papers, Please
Youtuber's Life
Alba: A Wildlife Adventure
Hades
Hollow Knight
Kingdom Come: Deliverance
Beyond: Two Souls
Undertale
Black Mesa
Little Nightmares
Tomb Raider
L.A. Noire
Heavy Rain
Late Shift
Celeste
This War of Mine
A Plague Tale: Innocence

Şimdiden İyi Oyunlar Efenim.
Daha fazla öneri çıkar. Daha fazlası için etiketlemen yeterli

Oyun Önerilerine Etiketleyebilirsiniz

Bir yere kadar kendi sisteminle, bir yerden sonra Geforce NOW-la Assasin's Creed serisi oynamanı tavsiyye ederim.

Geri