Hikayeli oyun önerisi

Evet ama herhalde sadece hikaye modu var onda.134 liralık olanı al.Ben de 98ligi almıştım ama yanlısı almışım herhalde.Bu arada indirimin bitmesine daha 19 küsür saat var
Şimdi baktım.98 liralıgi al.Onda da online varmış.Ultimate alınca sadece at,para falan veriyormus.

soma :PeepoLeave:

kanka dediğin gibi hemen aldım diğeri ile 98 TL olanın arasında ne gibi bi fark var
İşte sadece onlineda at,para gibi gereksiz şeyler veriyor.Bir de hikayeye ek olarak banka soygunu görevi.Steamde yazıyor zaten ne verdiği.Ayrintili olarak bakabilirsin ordan

Herkese selam daha yeni bilgisayar aldım fakat valorant rocket vb gibi oyunlar oynayıp duruyorum saracak oturup hayvan gibi oynatacak oyun önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Days gone
Uncherted 4
God of War
Battlefield 1
Max Payne 3
Spiderman remastred

Herkese selam daha yeni bilgisayar aldım fakat valorant rocket vb gibi oyunlar oynayıp duruyorum saracak oturup hayvan gibi oynatacak oyun önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
hocam god of war olabilir bende sizin gibi valorant rocket league lol gibi oyunlar oynayıp duruyodum sonra sıkılıp rdr2 aldım 2 aydır kütüphanemde boş boş duruyor 5 6 saatim var sabrı olanlar bu oyunu oynayıp keyif alabilir o sürekli oynadığım oyunlardan sonra hiç sarmadı beni arkadaşlar da oyunun başları sıkıcı ortaları çok iyileşmeye başlıyor dese de ben dayanamadım bi daha açmadım oyunu ama bundan 2 gün önce god of war alsam mı diye düşündüm sonra bi anlık gaza gelip aldım onu da şuan 10 saatim oldu 2 günde ve aşırı sarıyor hikaye aşırı güzel ve anlayabiliyorsunuz yani burdan çıkaracağınız şey sabrınız varsa ve sıkılmadan oynarım diyorsanız rdr2 alın ben rdr2 oynamayı o kadar istiyordum ki 1 2 yıldır yeni pc alsam da oynasam diyordum hatta pc yi almadan 1 ay önce aldım oyunu öyle bi delilikti oyunu oynayamamam kötü oldu umarım bu cevap işinize yarar bu kadar uzun yazdığım için kusura bakmayın

Detroit Become Human
her gün unutsam da yeniden oynasam dediğim oyun

Geri