Grande Terim
80+ Silver
Bencede rdr2 oynadıktan sonra diğer oyunları o kadar sevemedimrdr 2 kadar iyi bi oyun yok ki ne yapsan yerine bişey geçemiyor.
Bencede rdr2 oynadıktan sonra diğer oyunları o kadar sevemedimrdr 2 kadar iyi bi oyun yok ki ne yapsan yerine bişey geçemiyor.
oyunda at sürmek deli ediyor adamıWitcher 3
O kadar oyun oynadım ama beni ağlatan tek karakter Arthur Morgan oldu (rdr 2 kadar iyi bi oyun yok ki ne yapsan yerine bişey geçemiyor.
O konuda haklisin.oyunda at sürmek deli ediyor adamı
Bencede rdr2 oynadıktan sonra diğer oyunları o kadar sevemedim
Editlerini izlemek çok sarıyorO kadar oyun oynadım ama beni ağlatan tek karakter Arthur Morgan oldu (
gow uncharted çıkınca last of us gowu bitirdim uncharted oynuyorum şuan tam sürüm çıkınca last of us alıcamRdr2 yi yeni bitirdim ve kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum fena sarmıştı rdr gibi saran hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum
Sıradan bi kovboy oyunudur diye oynamaya başladığım oyun tüm oyunlara bakışımı değiştirdi cidden. Arthur'un son at sürüşünü hatırlıyorum normalde oyunlarda ağlayan birisi değilim ama çok ağlamıştım ya durduramıyordum. Hafızamı silebilsem keşkehocam sistemi ilk aldığımda ben ilk rdr2 yi oynama hatası yaptım. ondan sonra hiçbir hikayeli oyun sarmadı, insan kendini öyle bi boşlukta hissediyo ki, acını anlayabiliyorum
Metro ExodusRdr2 yi yeni bitirdim ve kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum fena sarmıştı rdr gibi saran hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum