Sıradan bi kovboy oyunudur diye oynamaya başladığım oyun tüm oyunlara bakışımı değiştirdi cidden. Arthur'un son at sürüşünü hatırlıyorum normalde oyunlarda ağlayan birisi değilim ama çok ağlamıştım ya durduramıyordum. Hafızamı silebilsem keşke
seni anca sony exclusive'ler keser bu saatten sonra onlara bakRdr2 yi yeni bitirdim ve kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum fena sarmıştı rdr gibi saran hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum
gerçekten çok kötü bir his Arthur ile gezdiğim yerleri gittiğim mekanları John ile görmek ve Arthur ile aldığım silahları kullanmak acı veriyor keşke böyle bitmeseydi ((((((((hocam sistemi ilk aldığımda ben ilk rdr2 yi oynama hatası yaptım. ondan sonra hiçbir hikayeli oyun sarmadı, insan kendini öyle bi boşlukta hissediyo ki, acını anlayabiliyorum
Emin ol iyiHerkes witcher ı övüyor bakalım deneyeceğim umarım övüldüğü kadar iyidir
Rdr 2 den daha çok saran bir oyun; Detroit Become HumanRdr2 yi yeni bitirdim ve kendimi çok büyük boşlukta hissediyorum fena sarmıştı rdr gibi saran hikayeli oyun önerilerinizi bekliyorum