shanser244
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar HardCore Hikaye Oyuncusuyum Önerebileceğiniz Hikaye Oyunu Varmı. Hem ağlatacak , Hem Güldürecek , Hem Sinirlendirecek , Hem Üzecek
Oynadım dediğim kriterlere uygun sağlam oyundured dead redemption 2
2. oyundanmı başlayayım yoksa direk 3 mü oynayayımThe Witcher 3
Cidden ağlattı, güldürdü.
bu bahsettiğin kriterlere 10/10 uyan bir oyun biliyorum: RDR2Arkadaşlar HardCore Hikaye Oyuncusuyum Önerebileceğiniz Hikaye Oyunu Varmı. Hem ağlatacak , Hem Güldürecek , Hem Sinirlendirecek , Hem Üzecek
RDR yi oynadıysan ac odyssey oynamanı öneririm, bir de nier automata var ancak türü pek sevmeyebilirsinbu bahsettiğin kriterlere 10/10 uyan bir oyun biliyorum: RDR2
Ben direkt 3. den başladım.Oynadım dediğim kriterlere uygun sağlam oyundu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. oyundanmı başlayayım yoksa direk 3 mü oynayayım
Antik yunan falan sıbu bahsettiğin kriterlere 10/10 uyan bir oyun biliyorum: RDR2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RDR yi oynadıysan ac odyssey oynamanı öneririm, bir de nier automata var ancak türü pek sevmeyebilirsin
teşekkürler deneyeceğimBen direkt 3. den başladım.
İlk 2 oyunun hikayesini de bilmiyorum ama pek bir zararı olmadı.
İstersen oynayabilirsin ama tatmin olur musun bilemem.
Ama 3. cidden çok iyi.
Rdr2Arkadaşlar HardCore Hikaye Oyuncusuyum Önerebileceğiniz Hikaye Oyunu Varmı. Hem ağlatacak , Hem Güldürecek , Hem Sinirlendirecek , Hem Üzecek
rdr 2,uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu,detroit,the last of us...Arkadaşlar HardCore Hikaye Oyuncusuyum Önerebileceğiniz Hikaye Oyunu Varmı. Hem ağlatacak , Hem Güldürecek , Hem Sinirlendirecek , Hem Üzecek