Son bir kaç ayda özellikle hikayeli oyunlara sardım. God of War,Evil Within 1 ve 2, Spiderman Remastered, Horizon Zero Dawn,Cyberpunk2077+Phantom Liberty,Alone in the Dark,Tomb Raider serilerini son bir kaç ayda bitirdim. Daha önce Resident evil serisini, Nier Automata ve Witcher3 oyunlarını zaten bitirmiştim. Last of Us part 1,Red Dead Redemption2,Hogwarts Legacy ve Alan Wake2 oyunlarını şimdilik yarım bıraktım. Son 2 oynadığım Horizon ve Cyberpunk2077 oldu. İster hikayesi ister açık dünyasından dolayı adeta soluksuz oynadım. İçimde bir tat kaldı. Starfield önerisi aldım ama hikayesi konusunda iç açıcı yorumlar pek yok.
Başlıkta da belirttiğim gibi özellikle hikayesi ilgi çekici olan, soluksuz bir şekilde oynatacak, mümkünse de son 10 yılda çıkmış oyunlardan tavsiyelerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Başlıkta da belirttiğim gibi özellikle hikayesi ilgi çekici olan, soluksuz bir şekilde oynatacak, mümkünse de son 10 yılda çıkmış oyunlardan tavsiyelerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.