bir ara bulaşmıştımda csye şimdi bıraktım.Yapmaz hikâyeli oyunlar belli bir yerden sonra sıkıcı olmaya başlıyor online oyunlara bulaşma yeter
hikayeli oyunlar bağımlılık yapmaz film gibi düşünebilirsin sakın online oyunlara bulaşma tabii eğer nefsine güvenmiyorsan.Bu soruyu soruyorum bunun sebebi oyunlara bagımlı olmak istemiyorum ve sadece günün belli bir saatinde oynamak istiyorum. Sizce hikayeli oyunlar bagımlılık yapar mı?
olmazsın bütün işlerini halledersin gün içinde en sonda dinlenmek için aç oyna yatana kadar tüm gün boş vaktimin olduğu zamanda bile hikayeli oyuna girmek için can atmıyodum ben şahsen, ben yapmıyosam çoğu kişide sende yapmaz benceBu soruyu soruyorum bunun sebebi oyunlara bagımlı olmak istemiyorum ve sadece günün belli bir saatinde oynamak istiyorum. Sizce hikayeli oyunlar bagımlılık yapar mı?