Hikayeli oyunlar bagımlılık yapar mı?

Menuxd

80+
Reaksiyon skoru
2
Bu soruyu soruyorum bunun sebebi oyunlara bagımlı olmak istemiyorum ve sadece günün belli bir saatinde oynamak istiyorum. Sizce hikayeli oyunlar bagımlılık yapar mı?

Yapmaz

Şuan okulun en iyi ogrencilerinden biriyim

Yapmaz hikâyeli oyunlar belli bir yerden sonra sıkıcı olmaya başlıyor online oyunlara bulaşma yeter

Bu soruyu soruyorum bunun sebebi oyunlara bagımlı olmak istemiyorum ve sadece günün belli bir saatinde oynamak istiyorum. Sizce hikayeli oyunlar bagımlılık yapar mı?
hikayeli oyunlar bağımlılık yapmaz film gibi düşünebilirsin sakın online oyunlara bulaşma tabii eğer nefsine güvenmiyorsan.

olmazsın bütün işlerini halledersin gün içinde en sonda dinlenmek için aç oyna yatana kadar tüm gün boş vaktimin olduğu zamanda bile hikayeli oyuna girmek için can atmıyodum ben şahsen, ben yapmıyosam çoğu kişide sende yapmaz bence :D

biter gider, tekrar tekrar bitirmek isteyen çok az gördüm o da ancak birçok sonlu oyunlarda oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri