Hikayeli oyunlar önerisi

Hayır 2018 den
Hocam gow serisi mitolojik bir oyundur biz savaş tanrısıyız vs. Vs. Ki oyunun başında dövüştügümuz adam baldur bizim yarımız kadar cılız birşeydi ben o dövüşten çok zorlanmadığımı hatırlıyorum ki Hocam bu oyunun başı sanki rdr2 de karlı mekan gibi düşün bence bir şans vermelisin. Tabi kendi kararın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu görüntülere bak harbiden çok güzel ya hocam
Hocam aklıma gelmişken Detroit Become Human mükemmel bir oyundur hikayen seçimlerine bağlı hikayeyi sen yönetiyorsun birçok sonu olan güzel bir oyun grafikleri çok güzel hikayesi ayrı güzel kendi hikayeni yazdığın bir oyundur böyle yapay zekalı falan birşeyler detaylı görsel kalitesi yüksek güzel oyundur fulle oyna:)

Şu görüntülere bak harbiden çok güzel ya hocam
Reshade yapmadan çekmiştim bunları. Mod + reshade yaparsan grafikler çok gerçekçi oluyor. Yazan olmamış sanırım Kingdom Come Deliverence 2'yi mutlaka 4k ultra ayarlarda deneyimle.

Hocam gow serisi mitolojik bir oyundur biz savaş tanrısıyız vs. Vs. Ki oyunun başında dövüştügümuz adam baldur bizim yarımız kadar cılız birşeydi ben o dövüşten çok zorlanmadığımı hatırlıyorum ki Hocam bu oyunun başı sanki rdr2 de karlı mekan gibi düşün bence bir şans vermelisin. Tabi kendi kararın.

Hocam aklıma gelmişken Detroit Become Human mükemmel bir oyundur hikayen seçimlerine bağlı hikayeyi sen yönetiyorsun birçok sonu olan güzel bir oyun grafikleri çok güzel hikayesi ayrı güzel kendi hikayeni yazdığın bir oyundur böyle yapay zekalı falan birşeyler detaylı görsek kalitesi yüksek güzel oyundur fulle oyna:)
Ekleyim o zaman listeye not da düşücem en kolay zorluk diye

Reshade yapmadan çekmiştim bunları. Mod + reshade yaparsan grafikler çok gerçekçi oluyor. Yazan olmamış sanırım Kingdom Come Deliverence 2'yi mutlaka 4k ultra ayarlarda deneyimle.
Tamamdır hocam :giggle:

Katılıyorum hem kingdom Comd Deliverence 1 ve 2 güzel oyunlar 1 i az çok biliyorum 2 yui çok bilmem ama yılın oyunlarından biri olarak söylenir güzel oyunlar.

Ben en zordan başlamıştım o yüzden de olabilir
Olabilir hocam o oyunun zoru birde mekaniklerini tam bilmeyen insanlar için zorlu olur ben normalde bitirdim aktı gitti.

Hocam Detroit Become Human
Resident Evil 7-8 ve diğer birkaç Resident Evil oyunlarının remake leri çıkmıştı hepsi güzel oyunlardır oynayacaksan ilk 7 ve 8 i oyna (korku oyunları)
hocam spiderman 1 ve 2 ye bakabilirsin.
Little nighmarets 2 ve 1 önce 2 yi oynarsan hocam hikayeyi daha iyi anlarsın.

Hocam şuan steam yaz indirimleri var birçok indirimde oyun var belirtmiş olayım.

Son düzenleme:
Geri