Hikayesi düz akan oyun önerisi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
rdr2 denedim olmadı gta 5 olmadı dying light olmadı. açık dünya oyunlarını oynyamıyorum. kütüphanem bu şekilde. detroit oynadım. tomb raider 2013 oynadım ama bitiremedim. batman asylum sarmadı. mafia 1 bi kaç kere oynamaya çalıştım olmadı.

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    48.4 KB · Hit: 24
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    35 KB · Hit: 23
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    42.9 KB · Hit: 17
  • Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    35.6 KB · Hit: 16
  • Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    48.4 KB · Hit: 14
  • Screenshot_6.webp
    Screenshot_6.webp
    36.8 KB · Hit: 15
  • Screenshot_7.webp
    Screenshot_7.webp
    50 KB · Hit: 15
  • Screenshot_8.webp
    Screenshot_8.webp
    20.1 KB · Hit: 23
Half life

takipteyim bende açık dünya hikayeli oyunları oynamakta zorluk yaşıyorum daha doğrusu oynayabiliyorum ama eğer hikayeyi skip atabiliyorsam asla oynayamam o tuşa basmadan duramıyorum engel olamıyorum ne yapmam lazımm

half life grafikleri güncellendiğinde bakacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alan wake korkunçmu? heavy rain listede
Heavy Rain etkileşimli bir oyun pek oyun denemez ama hikayesi oynamaya değer kılıyor. Alan Wake kişiden kişiye göre değişir, ama korku temalı bir oyun.

takipteyim bende açık dünya hikayeli oyunları oynamakta zorluk yaşıyorum daha doğrusu oynayabiliyorum ama eğer hikayeyi skip atabiliyorsam asla oynayamam o tuşa basmadan duramıyorum engel olamıyorum ne yapmam lazımm
aynısı vallahi. sadece skip basmıyorum ben. benim her zaman oynayabileceğim 3 oyun var twd serisi ve gow 18 ve ragnarok.

Heavy Rain etkileşimli bir oyun pek oyun denemez ama hikayesi oynamaya değer kılıyor. Alan Wake kişiden kişiye göre değişir, ama korku temalı bir oyun.
korku oyunlarından harbiden aşırı tırsıyorum bir kere outlast gireyim dedim. o kadar gerildimki 10 dakika falan oynayabildim. heavy rain de sıkılacağımı sanmıyorum. umarım öyle olur.

aynısı vallahi. sadece skip basmıyorum ben. benim her zaman oynayabileceğim 3 oyun var twd serisi ve gow 18 ve ragnarok.

korku oyunlarından harbiden aşırı tırsıyorum bir kere outlast gireyim dedim. o kadar gerildimki 10 dakika falan oynayabildim. heavy rain de sıkılacağımı sanmıyorum. umarım öyle olur.
vallaha rdryi zor dayandım bir yere kadar

rdr bende 11 saat falan oynadım. harbi sarmadı. ama sarsa ne kadar güzel olacagını da biliyorum.
bana sardı işte ama bir süre sonra skip atmaya başlayınca patladım

rdr2 denedim olmadı gta 5 olmadı dying light olmadı. açık dünya oyunlarını oynyamıyorum. kütüphanem bu şekilde. detroit oynadım. tomb raider 2013 oynadım ama bitiremedim. batman asylum sarmadı. mafia 1 bi kaç kere oynamaya çalıştım olmadı.
Gears of war
Theast of us 1 ve 2
Resudent evil revations
Sifu
Bunlara bi bak

the walking dead serisini öneririm eğer varsa sizde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,240
Üyeler
183,964
Son üye
Davut Öztürk
Geri