❌İndirim Bitti! Hiksemi 512gb v30 micro sd kart 764TL süper fırsat

Satıcı hiç güven vermiyor :D

Altta kapasite 1gb yaziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu fiyata imkansız gibi bisey hep 2k bandinda bunlar daha dün baktım güvenlik kamerası icin hep 2k civarlarinda

avantajlı falan resim yapıştırmış bu sd kart yerine kabak falan gönderirse trendyolun iade politikası nasıl acaba?:)

ben sipariş verdim bir tane

kabak çıkarsa paketten haber veririm. konu açarken 4 stok vardı demekki bu forum aldı....

saklanmayın çıkın ortaya delikanlılar:)

avantajlı falan resim yapıştırmış bu sd kart yerine kabak falan gönderirse trendyolun iade politikası nasıl acaba?:)

ben sipariş verdim bir tane

kabak çıkarsa paketten haber veririm. konu açarken 4 stok vardı demekki bu forum aldı....

saklanmayın çıkın ortaya delikanlılar:)
son stoğu ben aldım 1 adet kaldı yazıyorken, salatalık çıkmaz inşallah bu fiyata da pek bir şey olmaz ama bakalım eyvallah bilgilendirme için :)

Kutuyu açarken mutlaka video çekin, bu ara amazon dahil pazaryerleri satıcılarını koruma politikaları uyguluyorlar haberiniz olsun.

ben direkt iptal edeyim
bak şimdi amazon olsa neyse. patlıcan yollayacak uğraş dur
pazar yeri iademi onaylamamış amazonda 3 hafta oldu sabah yazdım.... ben onaylıyorum dedi Ece hanım kızımız 2 dakikada hediye kartına iadeyi yükledi.
bu trendyol un ismi bile tahtayol gibi

avabtajlı fiyat diye sd kart aramasında 1. sırada çıkınca trenmdyol falan satıyor sandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri