H.O 450 olarak buldum ben okuma ve yazmaAldım bir tane ama okuma yazma hızlarından bahseden göremedim hiç, nedir hızı bilgisi olan var mı
içerisinde 2280 var ve msata soketli m2 nvme ler takılmaz. Vida ile değil üst kapak ile sabitlendiğinden 2230 ölçülerde takılabilirbunun tipi daha oval tarzı ya 2280 m2 çubuk ssd takılmaz sanırım değil mi? Soketi nedir acsba?
içerisinden kablo cıkıyor fakat msata desteklemesi kötü oldu keske nvme olsaydı ayrıca sadece msata kutuları 180-200 arası değişiyor kutu parasını cıkarsan 360 tl ye 512gb lık msata disk almıs oluyosun ama kullanılacak alan kısıtlıFiyat iyi fakat kablo yok gibi
ssd kutusu daha avantajlı
512gb M.2 Nvme SSD + Kutu ( 10Gbps - 20 Gbps - 40 Gbps) = 1000 - 1200 TL
1 - Kablo var
2 - 1000 mb/s hızları rahatlıkla görüyor (10Gbps)
3 - İstediğiniz zaman tak çıkar yapılıyor
4 - Satmak istediğinizde sadece ssd yi satabiliyorsunuz
okuma yazma değerleri 450-450 gözüksede kullanımda 45-50mb arasında yazıyor.Aldım bir tane ama okuma yazma hızlarından bahseden göremedim hiç, nedir hızı bilgisi olan var mı
Aldım bir tane ama okuma yazma hızlarından bahseden göremedim hiç, nedir hızı bilgisi olan var mı
Kullanılır , milyon sene manyetik disk ile oynadık da bunla neden olmasın. Ama M2 disk varken de mecbur değilsen tercih edilmez.Buna oyun yüklesek, normal ssd gibi kullanılır mı, yoksa sadece depolama için mi uygun oluyor ?