Instagram 🤬Hintçe Reels'lerden Bıktım Yardım!🤬

Yıllardır kullandığım Instagram son 1 haftadır lanet bir şekilde Hintçe Reels gösteriyor ne yaparsam yapayım düzelmiyor bu zamana kadar hiçbir Hintçe video ne beğendim nede araştırdim fakat gel gör ki bu lanet algoritma düzelmiyor sürekli Hint Reels'leri çıkarıyor karşıma çıldıracam yokmu bunun çözümü ya

VPN vs yükledim birçok yol denedim yok düzelmedi lütfen şu çözümü önermeyin ilgilenmiyorum ve bir kaç kişi takip et türk beğen vs hepsini yaptım düzelmiyor 😡🤬🤬

Alın size örnek lanet bir Hintçe reels

kaderden kaçaman gurtulaman :)

ilgilenmiyorum yap, baktın devam ediyor farklı reels'lar beğen. o çıkan reels'ları direkt geç. böylece karşına çıkmayacağını düşünüyorum.

ilgilenmiyorum yap, baktın devam ediyor farklı reels'lar beğen. o çıkan reels'ları direkt geç. böylece karşına çıkmayacağını düşünüyorum.
Hocam yaptım hiçbir şekilde düzelmedi civdiricam harbi ara sıra kafa dağıtmak için izlediğim reelsin içine eden algoritmanin ben taaaa

Bana da oluyor ya hint değil ama saçma sapan şeyler çıkıyor girmiyorum İnstaya artık, iyi oldu bi bakıma aslında şuan sadece arkadaşların attığı şeyleri izliyorum onlar yetiyor.
YouTube Shorts izleyebilirsin orası da baya iyi.
Zaten böyle devam ederse kapaticam hesabı çıkan reelsler hep çoluk çocuk ve herhangi birşeye hitap etmiyor hep şu taptıkları maymunmu nedir o çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki biraz Instagram'dan uzak kalmak iyi gelebilir. YouTube shorts'da gezinebilirsin.
Sanırım öyle olacak gibi hocam bı kaç güne düzelmez ise hesabı silicem çünkü çok saçma sapan reelsleri var Hintlilerin

şaka gibi aynısı bende de var sadece ben de var sanıyordum 10 reels g eçiyorum ard arda 2 tane kesin hintli çıkıyor ama kesin toplum içinde keşfeti açamaz oldum la

şaka gibi aynısı bende de var sadece ben de var sanıyordum 10 reels g eçiyorum ard arda 2 tane kesin hintli çıkıyor ama kesin toplum içinde keşfeti açamaz oldum la
İşin komik yanı şimdiye kadar böyle bir şey yoktu 1 haftadır var ve hiçbir şekilde düzelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,955
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri