Aynen. @Doğukan Fidan ve @epica59 da sıkı Türkçe Rap dinleyicisidir. Onları da etiketle.@Lecter rap kokusu buraya geldi
Aynen. @Doğukan Fidan ve @epica59 da sıkı Türkçe Rap dinleyicisidir. Onları da etiketle.@Lecter rap kokusu buraya geldi
Bak bir şey daha anlatayım. Bu parçanın bir kesiti vardı, kaç ay beklemiştim çıkması için. Kesiti döngüye alıp dakikalarca dinlemiştim. Çıktığı zaman kusana kadar dinleyenlerdenim. O kadar güzel bir şarkı ki hissi anlatılamaz. o kesit :Bugünlerde deli gibi dinliyorum bunu da :')
Öneririm
Hakkaten şarkılar efsaneŞöyle bir playlistim var :')
Göz atmak istersen üstüne konuşacağımız sayısız şarkı var içeride
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayıpsın kankam alındım şu an
Ah ah, beni manyak motive eden bir şarkıdır bu. Hayata bağlayan, verdiğim mücadelenin boşa olmadığını tekrar tekrar hatırlatan bir şarkı oldu bu .Bak bir şey daha anlatayım. Bu parçanın bir kesiti vardı, kaç ay beklemiştim çıkması için. Kesiti döngüye alıp dakikalarca dinlemiştim. Çıktığı zaman kusana kadar dinleyenlerdenim. O kadar güzel bir şarkı ki hissi anlatılamaz. o kesit :
O gün teybimden çıkarttım moruk Mustafa Sandal'ı Ve trackleriyle bugüne geldim Ceza ve Saian'ın Hayki'nin, Patron'un, Pit10'un ve Sansar'ın Karaçalı'nın, Şehinşah'ın, Fuatı'ın ve Canka'nın _Jagged
Türkçe Rap'in mihenk taşlarından birisi bu şarkısıBu şarkı da benzer şekilde respectler içeriyor :')
O değil de kimse farazinin eşsizliğinden konuşmuyor biraz onu da övelim ya