Hiq Creatine Olcek sorunu

emirkhan

80+
Reaksiyon skoru
0
1000008858.jpg
1000008856.jpg

Ekteki olcek kac gram acaba ustunde 5 cc yaziyor ama kac gram ettigini bilmiyorum arkasinda da 2 olcek 5 gram diyor ama baska bir forumda sorulan soruya hiq cevap vermis bir uretimde arkasindaki bilgilerin yanlis olsugunu soylemis kullanan varsa yardimci olabilir mi?

CC bir hacim birimidir ona bakarsan aldanırsın, yani 70cc bir ölçeğin tepeleme hali 30 gramlık bir protein tozuna da denk gelebilir 20 grama da 40 grama da denk gelebilir bu cc ibarelerini kaale almayın. Ancak bu ölçeğin 1 tanesiyle 5 gramlık bir kreatini alırsın gibi görünüyor. Yani 2 ölçek yerine 1 ölçek kullanımı buradan gözüme daha doğru geliyor gene de bunu marka ile görüşmen gerek

CC bir hacim birimidir ona bakarsan aldanırsın, yani 70cc bir ölçeğin tepeleme hali 30 gramlık bir protein tozuna da denk gelebilir 20 grama da 40 grama da denk gelebilir bu cc ibarelerini kaale almayın. Ancak bu ölçeğin 1 tanesiyle 5 gramlık bir kreatini alırsın gibi görünüyor. Yani 2 ölçek yerine 1 ölçek kullanımı buradan gözüme daha doğru geliyor gene de bunu marka ile görüşmen gerek
yardimin icin tesekkur ederim iste bana da oyle geldi hassas terazi edinip bakmayi dusunuyorum buraya da yazarim ihtiyaci olan kullanir

2 ölçek hocam.Doğru yazıyor arkasında ki.Emin olmak için gramı tartmıştım 2ölçek 5gram ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri