Hisse alıp satma olayı ne

ben bu şekilde tahminde bulunabilir miyim yani şunu al şunu sat ya da öyle olmam için ne yapabilirim ne önerirsiniz @TamerKs
Tabii ki öğrenebilirsin eğer boş vaktin varsa, piyasayı iyi bilmen ve para miktarının biraz yüksek olması gerekiyor.

Udemy üzerinden öyle kurslar var mı kontrol et istersen.

Risk almak istiyorsan kripto piyasasına da girebilirsin, şu an baya düşük fiyatlar. Borsada kazançlar düşük bence, hisse alsam da Amerikan borsasından alırdım ben Apple, Tesla gibi, YTD.
Bu arada temel analiz >> teknik analiz, her zaman.

şirketin yaptığı yatırımları takip ediyor olabilir
Hocam bizim akrabanın kızı bankada çalışıyor ona babasına şunu al bunu sat diyor o şekilde 500 lirayı 10k mı ne öyle bir şey yapmış akraba bu doğru mudur yoksa kızı takip mi ediyordur ?

Hocam bizim akrabanın kızı bankada çalışıyor ona babasına şunu al bunu sat diyor o şekilde 500 lirayı 10k mı ne öyle bir şey yapmış akraba bu doğru mudur yoksa kızı takip mi ediyordur ?
akrabanızın ne dediğine bağlı ama tavsiyem kendiniz öğrenmeye çalışın

Bankada çalıştığından görüyor muymuş ne yapıyormuş öyle bir şey.
doğrudur hocam benimde baba 90larda borsa aracı kurumunda çalışmış ondan öğreniyorum
bizimki de öyle işte haber eden adam şunu al bunu sat diyor kar ediyorlar haber eden adam çok donanımlı biri değil gibime geliyor neyse bu konuda bir şeyler öğrenmek istiyorum nerden başalyayım hangi yt kanallarını önerirsiniz

Daha önce deneyimim oldu. Coin almak gibi düşün. Ama hisseler parça parça oluyor. Mesela 40 TL bir hisse gibi düşün.
Bunun için tümmmm haberleri çok sıkı takip etmek lazım hocam.
Benim bildiğim bir şey söyleyeyim. Salgın haberleri vs. çıktıkça duruma göre havayolu hisselerinde ciddi oynamalar olur.

Bunun harici, salgın haberleri yayılmaya başladı ilaç şirketi hisselerine göz atabilirsin. Ya da aselsan olabilir. Harici bir hisse konuda başka bilgim yok.
Ben babamın hesabı üzerinden bu işlemleri yaptım. 18 yaş altı kabul olmuyor haliyle.

Daha önce deneyimim oldu. Coin almak gibi düşün. Ama hisseler parça parça oluyor. Mesela 40 TL bir hisse gibi düşün.
Bunun için tümmmm haberleri çok sıkı takip etmek lazım hocam.
Benim bildiğim bir şey söyleyeyim. Salgın haberleri vs. çıktıkça duruma göre havayolu hisselerinde ciddi oynamalar olur.

Bunun harici, salgın haberleri yayılmaya başladı ilaç şirketi hisselerine göz atabilirsin. Ya da aselsan olabilir. Harici bir hisse konuda başka bilgim yok.
Ben babamın hesabı üzerinden bu işlemleri yaptım. 18 yaş altı kabul olmuyor haliyle.
bi borsa bilgin var mıydı yaparken

bi borsa bilgin var mıydı yaparken
Yoktu hiçlikten başladım. Grafikleri ve mumları öğrenmeye çalıştım yanı sıra. Onun harici gündemi takip edip durdum.
Ben RTA hisselerini alıyordum tabii o zamanlar 20 lira falandı şimdi 9 tl olmuş :D

Geri