HİTMAN 3 İÇİN TÜRKÇE YAMA İSTEK (SON MESAJA BAKIN SERİ)

n3r3plAx

80+
Reaksiyon skoru
255
Hiçbir yerde bulamadım.Çeviri yapan arkadaşlardan ricam lütfen yapın lütfen şu öğrenci kardeşinizden dua alırsınız bol bol.

Dua edeceğine İngilizceni oyunu anlayacak kadar geliştirebilirsin. Hem ileriye dönük olur, TR yama beklemek zorunda kalmazsın.
Adam altın niteliğinde tavsiye vermiş, ancak bunu kavrayamayacak kadar gelişememiş 3 insan kızgın atmış. Hayat işte var böyle gariplikler.

Anonymous sizin gibileri düşünüp çevirisini yapmış ancak ücretli. Tabii para vermek ingilizce öğrenmekten daha kolay, işinize gelebileceğini düşünüyorum göz atarsınız.
Her şey bir yana yamayı ben şu yüzden tavsiye etmiyorum, ingilizce tabirler ile türkçe birbirine uymayabiliyor doğallık kaçıyor ne kadar umursarsınız bilemem. Bilginize.

Son düzenleme:
Gamepass'ten oynayacaksan yama işi sıkıntı olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yamasız oynamaya çalış. Çoğu çeviriler kabaca yapılmış ve hatalarla dolu çeviriler oluyor genellikle ve bu sebepten oyun keyfin baltalanabiliyor.

Uygunsuz davranış
Bakın bakın kimi buldum. Ben burda yama isterken gelip bana dil öğrenmelisin diyen arkadaş başka bir oyun için yama istiyor.Git dil öğren.Ne istiyon milletten. 'İngilizceni oyunu anlayacak kadar geliştirebilirsin. Hem ileriye dönük olur, TR yama beklemek zorunda kalmazsın.' Dansöz.

( @Ahmetycsy @Hudzell @bilmedigiseydelisi @pxx3 @sirlewis )

Forumda senin gibisi çok var.

ENGELLEDİ PUAHAHAHAHAHHAHAHAA

Daha Türkçe öğrenmeden İngilizcede öğrenemezsin zaaa. Engelledim seni şekerim hadi hayatta bir şeyi becerememe yolunda başarılar 😘
Burada istediğin kadar ötüp havlayabilirsin, bundan sonra mesajlarını göremeyeceğim ne yazık ki cahillerle uğraşacak vaktim yok. DEDİ

Ekler

• forum.png
    forum.png
    391 KB · Hit: 354
Bakın bakın kimi buldum. Ben burda yama isterken gelip bana dil öğrenmelisin diyen arkadaş başka bir oyun için yama istiyor.Git dil öğren.Ne istiyon milletten. 'İngilizceni oyunu anlayacak kadar geliştirebilirsin. Hem ileriye dönük olur, TR yama beklemek zorunda kalmazsın.' Dansöz.

Daha Türkçe öğrenmeden İngilizcede öğrenemezsin zaaa. Engelledim seni şekerim hadi hayatta bir şeyi becerememe yolunda başarılar 😘
Burada istediğin kadar ötüp havlayabilirsin, bundan sonra mesajlarını göremeyeceğim ne yazık ki cahillerle uğraşacak vaktim yok. DEDİ
Herkes kendi tükürdüğünü yalar.

HAYDAAAA

AHAHahahaha yakışmadı im.moğlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri