Adam altın niteliğinde tavsiye vermiş, ancak bunu kavrayamayacak kadar gelişememiş 3 insan kızgın atmış. Hayat işte var böyle gariplikler.Dua edeceğine İngilizceni oyunu anlayacak kadar geliştirebilirsin. Hem ileriye dönük olur, TR yama beklemek zorunda kalmazsın.
yargılayan kimAdam kendi dilinde oyun oynamak için yama soruyor ve hala bunu yargılıyorlar
Yazık...
Yargılamamış ki, tavsiye vermiş.Adam kendi dilinde oyun oynamak için yama soruyor ve hala bunu yargılıyorlar
Yazık...
Al birini vur ötekine, tavsiye ile yargıyı ayırt edemiyor musunuz ?Adam kendi dilinde oyun oynamak için yama soruyor ve hala bunu yargılıyorlar
Yazık...
Herkes kendi tükürdüğünü yalar.Bakın bakın kimi buldum. Ben burda yama isterken gelip bana dil öğrenmelisin diyen arkadaş başka bir oyun için yama istiyor.Git dil öğren.Ne istiyon milletten. 'İngilizceni oyunu anlayacak kadar geliştirebilirsin. Hem ileriye dönük olur, TR yama beklemek zorunda kalmazsın.' Dansöz.
( @Ahmetycsy @Hudzell @bilmedigiseydelisi @pxx3 @sirlewis )
Forumda senin gibisi çok var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ENGELLEDİ PUAHAHAHAHAHHAHAHAA
Daha Türkçe öğrenmeden İngilizcede öğrenemezsin zaaa. Engelledim seni şekerim hadi hayatta bir şeyi becerememe yolunda başarılar
Burada istediğin kadar ötüp havlayabilirsin, bundan sonra mesajlarını göremeyeceğim ne yazık ki cahillerle uğraşacak vaktim yok. DEDİ
HAYDAAAABakın bakın kimi buldum. Ben burda yama isterken gelip bana dil öğrenmelisin diyen arkadaş başka bir oyun için yama istiyor.Git dil öğren.Ne istiyon milletten. 'İngilizceni oyunu anlayacak kadar geliştirebilirsin. Hem ileriye dönük olur, TR yama beklemek zorunda kalmazsın.' Dansöz.
( @Ahmetycsy @Hudzell @bilmedigiseydelisi @pxx3 @sirlewis )
Forumda senin gibisi çok var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ENGELLEDİ PUAHAHAHAHAHHAHAHAA
Daha Türkçe öğrenmeden İngilizcede öğrenemezsin zaaa. Engelledim seni şekerim hadi hayatta bir şeyi becerememe yolunda başarılar
Burada istediğin kadar ötüp havlayabilirsin, bundan sonra mesajlarını göremeyeceğim ne yazık ki cahillerle uğraşacak vaktim yok. DEDİ