Neler Yeni

Hızım olması gerektiğinden daha yüksek?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar ben şu anda 50 Mbps türk telekom fiber kullanıyorum ancak son 3 gündür hızım 90 Mbps'lerde. Biliyorum bu durum kötü değil ancak 3 ay bedava kampanyasından dolayı mı yoksa 50 olan hızı 100'e mi yükselttiler anlayamadım. Sonradan demesinler hızınız 100 Mbps falan ondan dolayı gerildim. Sizce neden kaynaklanmış olabilir?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Senin ödediğin fiyat belliyse boşversene

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Çaktırma caktirmaa, ufaktan devam et

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bizimki de dert sanıyoruz...

Önemli bir şey değil ya 100mbps'lik pakette 20mbps alıyorum sadece.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
oluyor öyle bende türknet 50 mps aldım zamanlar 80 veriyordular

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin ödediğin fiyat belliyse boşversene
Belli ama sözleşmede tamam biz 50 dedik biti dediler sonradan kutucuklarda 50-100 birşeylerde işaretliydi tam orasını anlayamadım. Gerçi bu durum 3 gündür var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çaktırma caktirmaa, ufaktan devam et
Yok canım umrumda değil zaten bu durum daha iyi tabii ki. Korktuğum şey 50 Mbps'lik internette anlaşıpta hızınız 100'müş diyip 30-40 TL fazla yüklerler diye tırstım.

Bizimki de dert sanıyoruz...

Önemli bir şey değil ya 100mbps'lik pakette 20mbps alıyorum sadece.
Bende yeni geçtim fibere, ondan önceleri ADSL 8 Mbps ile ping gire gire oyun oynuyordum aradığımda da düzeltemiyorlardı bende çok çektim yaklaşık 6 yıl falan. Umarım sorununuz çözülür. :(

oluyor öyle bende türknet 50 mps aldım zamanlar 80 veriyordular
Hee tamam öyle oluyorsa arada bir sıkıntı yok ben paket değişikliği fiyat vs. diye uğraştırmasınlar diye sonradan o yüzden konuyu açmıştım.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Belli ama sözleşmede tamam biz 50 dedik biti dediler sonradan kutucuklarda 50-100 birşeylerde işaretliydi tam orasını anlayamadım. Gerçi bu durum 3 gündür var.

Yok canım umrumda değil zaten bu durum daha iyi tabii ki. Korktuğum şey 50 Mbps'lik internette anlaşıpta hızınız 100'müş diyip 30-40 TL fazla yüklerler diye tırstım.

Bende yeni geçtim fibere, ondan önceleri ADSL 8 Mbps ile ping gire gire oyun oynuyordum aradığımda da düzeltemiyorlardı bende çok çektim yaklaşık 6 yıl falan. Umarım sorununuz çözülür. :(

Hee tamam öyle oluyorsa arada bir sıkıntı yok ben paket değişikliği fiyat vs. diye uğraştırmasınlar diye sonradan o yüzden konuyu açmıştım.
sadece teyit etmek için siteden aktif paketine bak yine ne kullanıyorsun diye değişiklik olmuşmu diye emin olmuş olalım

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece teyit etmek için siteden aktif paketine bak yine ne kullanıyorsun diye değişiklik olmuşmu diye emin olmuş olalım
Online işlemler üzerinden girdim hızımı 100 Mbps yapmışlar anlamadım nasıl oldu ki bu? 3 Ay bedava kampayasındayım şu anda ama ondan olduğunu sanmıyorum benim hızım ilk aylarda 50'de sabitti son 3-4 gündür böyle gerçekten garip.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Kurtuluş
bende 500mbps superonline paketi var ilk günden beri 1000mbps veriyorlar. bence altyapı ne kadar destekliyorsa kısıtlamadan o kadarı veriyorlar.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
bende 500mbps superonline paketi var ilk günden beri 1000mbps veriyorlar. bence altyapı ne kadar destekliyorsa kısıtlamadan o kadarı veriyorlar.
Sitede girdim 100 Mbps paket onaylanmış gözüküyor ama.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Online işlemler üzerinden girdim hızımı 100 Mbps yapmışlar anlamadım nasıl oldu ki bu? 3 Ay bedava kampayasındayım şu anda ama ondan olduğunu sanmıyorum benim hızım ilk aylarda 50'de sabitti son 3-4 gündür böyle gerçekten garip.
sen alırken o pakati seçtin demekki o zamanlar böyle bir hız verilmiş ya bir çalışan veya internetin kesilip gidince alman gereken hızı alıyorsun demekki ara istersen paketini değiştir fiyat farkı çok ise

QWuiet

80+ Bronze
Arkadaşlar merhabalar ben şu anda 50 Mbps türk telekom fiber kullanıyorum ancak son 3 gündür hızım 90 Mbps'lerde. Biliyorum bu durum kötü değil ancak 3 ay bedava kampanyasından dolayı mı yoksa 50 olan hızı 100'e mi yükselttiler anlayamadım. Sonradan demesinler hızınız 100 Mbps falan ondan dolayı gerildim. Sizce neden kaynaklanmış olabilir?
Ee ne güzel işte¿

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular