Hocam bugün antreman maçım var ve orucluyum maç 20.00 da başlıyor. Hemen 10 dk önce iftar olduğu için bir şey yemem lazım. Karnımı 2 saat doyursun yeter sonra evde yicem zatenEvden salata ekmek hazırlayıp götürebilirsiniz doyuruyor.Tavuklu salata tercihim.
Dediğim gibi 5-6 dakikada fazla fazla yapsan bile yersin ekmeği yumuşaklardan alırsan daha hızlı biter yanına maçta sıkıntı etmemesi için genelde ayran veya ice tea falan güzel oluyor.Hocam bugün antreman maçım var ve orucluyum maç 20.00 da başlıyor. Hemen 10 dk önce iftar olduğu için bir şey yemem lazım. Karnımı 2 saat doyursun yeter sonra evde yicem zaten
Tostun içine muz koy. üstüne çikolata dök. 5 tane gol garantili kombin.Hocam direk ağza atmalik bir şey istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tost olur bak. Hemen ağza atarım antrenmana geçerim ama ben muz götürcem
Hazirlamasi 30 saniye falan sürer hazir paket seyler zarar olmadi en güzeli 3-4 hurma 1 bardak su olabilir tok tutarHocam direk ağza atmalik bir şey istiyorum
Nasıl aklıma gelmedi ya. Aslında kaşar peynirini sade koysamda olur tadı bir başka oluyorlabne - Google'da Ara
www.google.com.tr
Off canım çekti. Hocam ama şöyle düşünün maça 10 dakka var soyunma odasında giyiniyorsun ve acıktın. Direk ne aklın gelir yemek için? Yani tost arası muz bide üstüne çikolata biraz garip kaçar düşününceTostun içine muz koy. üstüne çikolata dök. 5 tane gol garantili kombin.