Neler Yeni

HIZLISINDAN!!! BU SİSTEMİ DİREK ALIYIM MI?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
bir şey olmaz gibi geliyor deme sistemi eline alırsan görürsün ki b650 de nasıl fark yok Allah aşkına? en basitinden oc desteği var , ram desteği hem hız hem kapasite olarak daha yüksek , daha çok usb portu var 2 kaybın var biri eksik m.2 slotu diğeri de bios flasback düğmesi birde type-c var ama onu saymıyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeşil forumda da başka yerlerde de çok gördüm asla önermiyorum ayrıca şu tarz psu larda wattman hatası alıpta kaliteli model alınca sorunu çözülende çok gördüm
dediğiniz özellikleri oc kısmı dışında bu kadar yıldır hiç kullanmadım arkadaşta kullanmayacaksa neden fazladan para versin ?

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Kadir

Bu sistemi ekran kartını powercolora düşürüp, Exceria plus 1TB ile 34,5K ya direk çekeyim mi, kasa değiştirmeyi düşünmüyorum!!!

HIZLISINDAN lutfen
psu ve ramlerin frenkası biraz daha yüksek yap al

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mesut Sarıkaya

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Semi kaan Çakır
dediğiniz özellikleri oc kısmı dışında bu kadar yıldır hiç kullanmadım arkadaşta kullanmayacaksa neden fazladan para versin ?
ram desteğinin ddr5 te işe yarayacağını düşünüyorum , şuanda bile bazı oyunlarda 16gb ram sınıra dayanıyor ,ram mhz i zaten amd işlemcilerde önemli ne kadar 7000 serisi 6000mhz üstünde cozutsada ilerki serilerde önemli .

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
AMD ekran kart alıyorsun kendine gel düzgün bir PSU al sonra neden wattman hatası alıyorum demeyin zaten AMD kronik wattman lı diyen herkes PSU yu sisteme göre alt seviye almış oluyor AMD alacaksan ekran kartını düzgün PSU lazım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
AMD ekran kart alıyorsun kendine gel düzgün bir PSU al sonra neden wattman hatası alıyorum demeyin zaten AMD kronik wattman lı diyen herkes gpu yu sisteme göre alt seviye almış oluyor AMD alacaksan ekran kartını düzgün PSU lazım.
Yaptım kanka fsp yı rahatta sistem 🥶🥶🥶

AMD ekran kart alıyorsun kendine gel düzgün bir PSU al sonra neden wattman hatası alıyorum demeyin zaten AMD kronik wattman lı diyen herkes gpu yu sisteme göre alt seviye almış oluyor AMD alacaksan ekran kartını düzgün PSU lazım.
Ama çok alakaları yok kanki soyliyim.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Yaptım kanka fsp yı rahatta sistem 🥶🥶🥶

Ama çok alakaları yok kanki soyliyim.
Alakası çok var wattman vermesinin sebebi fast boot, psu, arızalı vram ler, bozuk ramler, ya da yanlış pin bağlantıları.

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna
Bende bunu düşünüyorum fiyat nasıl acaba

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ve wattmanı Nvidia da alamazsınız çünkü wattman amd nin ad verdiği bir şeydir.

Bunlar Nvidia da az rastlanır ama rastlanabilir ve sürücü çöker fakat wattman yazmaz yani amd açıkca hatayı verirken Nvidia bir nevi saklıyor gibi bir şey.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,950
İsim
kilan embappe
HAYİR? Hatanın ismi kanka? AMD de (2020 yılında olmayıp RX 560 kullanmiyorsan tabii) almazsın.

Bunlar Nvidia da az rastlanır ama rastlanabilir ve sürücü çöker fakat wattman yazmaz yani amd açıkca hatayı verirken Nvidia bir nevi saklıyor gibi bir şe

Aldim gg

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
HAYİR? Hatanın ismi kanka? AMD de (2020 yılında olmayıp RX 560 kullanmiyorsan tabii) almazsın.
Nvidia larda wattman yazmaz çünkü AMD nin ad verdiği bir ayar basit bir şey de bile wattman ayarları sıfırlandı yazabilir AMD kartlarda RX 580 kullandım.

Top Bottom