NightRose
80+ Bronze
ben sepete ekledim bir sonraki adıma geçecem hata verdi sen almışsın. yazdım seni kenara100 liraya gayet iyi bile 23 adet tuş olanı 150 ye veriyolar
ben sepete ekledim bir sonraki adıma geçecem hata verdi sen almışsın. yazdım seni kenara100 liraya gayet iyi bile 23 adet tuş olanı 150 ye veriyolar
QAWERMQWAREQAWMERQWM kral 2-3 dakika durdu tuşlar ya şanssızlık birdahakine artıkben sepete ekledim bir sonraki adıma geçecem hata verdi sen almışsın. yazdım seni kenara
İnsanlık ölmedi cart curt yazmış ondan dedim.Aldığı fiyattan niye versin kargoyu beklesin sonra ürünü teslim etsin uzun iş. Kenara para ayırın direkt klavye alın 150tl ye
Evet biliyorum bana öğretmeye kalkmayın.aldığı fiyat olsa bile orda yazan 25tl tutmuyor bunun vergisi ve kargo ücreti oluyor yani 20tlniz varsa siz zaten satın alamazsınız
Sizi ilgilendiren bir şey göremiyorum gıcık kaptınız galiba önceki konulardada böyleydinizAldığı fiyata neden versin ŞKLSAGAGŞKLSJAJKŞLJKJKŞLG
klavyeler tuşları aldım durgod kovalıyorumQAWERMQWAREQAWMERQWM kral 2-3 dakika durdu tuşlar ya şanssızlık birdahakine artık
biliyorsan 20tlye burda alabilirim yazman da abes olmuşEvet biliyorum bana öğretmeye kalkmayın.
25TL'ye satıldı diğeri hocam ondan bahsediyorum 93 tl ödeyince ürünü o fiyata almış olmuyorsunuz 10 tane alabilirdiniz 25liralıktan çünkü her biri için ayrı değil kargoyla gümrüğü.Ürün 35₺
Gönderim ücreti 44₺
Gümrük vergisi 14₺
20 liraya bulabilirseniz 10 adet alırım. Ben alamayan arkadaşlar alsın diye dedim. 93₺ geliyor şuan...
aqwerqawmerqawmeqw valla sabahtan beri bekliyorum şansa aldım yaklavyeler tuşları aldım durgod kovalıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorsan 20tlye burda alabilirim yazman da abes olmuş
Durgod paketleme yapayım abime +150 TL farklaklavyeler tuşları aldım durgod kovalıyorum
Öyle yazmadım bir okusan sevinirim.klavyeler tuşları aldım durgod kovalıyorum
olum gülme şaka bir yana hayırlı olsun. durgod denk gelene kadar kovalarım bakalımaqwerqawmerqawmeqw valla sabahtan beri bekliyorum şansa aldım ya