Usta bu hep indirime girenler herhalde sepete falan ekliyim sık geliyor sanırım indirimi puding keycapes falanda vardı
Stoklarda tamamen bittiği için ekleyemezsin sanırımUsta bu hep indirime girenler herhalde sepete falan ekliyim sık geliyor sanırım indirimi puding keycapes falanda vardı
Mira S'nin kalitesi Mira M'den kat kat daha iyi keşke Mira S alsaydımMira S alabilmiştim ben öylesine dursun diye, kötü değil ama çok ufakmış adının hakkını vermişti. Mira M tam gelir muhtemelen çoğu kişiye, güzel fare alanlara hayırlı olsun.
Evet abi ya aoC agm700 sensoru ıyi ama bu mira m farenin yanından geçemiyor vallaMira S alabilmiştim ben öylesine dursun diye, kötü değil ama çok ufakmış adının hakkını vermişti. Mira M tam gelir muhtemelen çoğu kişiye, güzel fare alanlara hayırlı olsun.
bende ikiside var eline aldığında verdikleri hissiyat aynı. ikinede elimle bastırsam kırılcak seviyedeler ciddi ciddi 50 dolar verenler var g pro replikası olduğu için şişiriliyorStoklarda tamamen bittiği için ekleyemezsin sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mira S'nin kalitesi Mira M'den kat kat daha iyi keşke Mira S alsaydım
Evet kalitesi cidden kötü benimkinde plastiğim göçtüğünü hissediyordum aşırı gıcık bir hissiyat veriyordubende ikiside var eline aldığında verdikleri hissiyat aynı. ikinede elimle bastırsam kırılcak seviyedeler ciddi ciddi 50 dolar verenler var g pro replikası olduğu için şişiriliyor
Şuan 1 tane açılmamış kaldı bende 2 tane şimdi sipariş verdim kapalı kutu satıyorum ondan bilmiyorum detayının ama alanlar hiç şikayet etmediKanka sıfır jelatinli fakat beyazda ve mavide hafiften belli oluyordu. 2 tane derin çizgiler vardı çamurlu gibi
kanka o fiyata iyi sensörlü bir mouse alıyorsun bence gayet iyi razer viper pro v2 rakibi bile olabilirŞuan 1 tane açılmamış kaldı bende 2 tane şimdi sipariş verdim kapalı kutu satıyorum ondan bilmiyorum detayının ama alanlar hiç şikayet etmedi
Hocam o kadar da değil abartmayın viper pro v2 nin yanına yaklaşamazkanka o fiyata iyi sensörlü bir mouse alıyorsun bence gayet iyi razer viper pro v2 rakibi bile olabilir
bilmiyom kanka gamepower bane den geçtim bayağı iyi geldiHocam o kadar da değil abartmayın viper pro v2 nin yanına yaklaşamaz
Kanka önce ki alanlar 90 tl ye aldı normal yaniŞuan 1 tane açılmamış kaldı bende 2 tane şimdi sipariş verdim kapalı kutu satıyorum ondan bilmiyorum detayının ama alanlar hiç şikayet etmedi