Shaco
80+ Bronze
Hangi mouselar ?Klavyeleri bilmiyorum da. Iki tane mouse aldım sanki kullanılmış veya iade edilmiş gibiydiler bdbsbs
Hangi mouselar ?Klavyeleri bilmiyorum da. Iki tane mouse aldım sanki kullanılmış veya iade edilmiş gibiydiler bdbsbs
Bu hk gaming mouselar kankaHangi mouselar ?
he ya kanka bir umut hala ben bekliyorumUla bitmiş gene
Aga benim sirius sıkıntısızdı da mizarlarin stabilizörleri ufaktan defolular, 2 tanesi de öyle gelmişti.Mouseların çoğu defoluydu arkadaşımın kutusunda da üst üste 2 tane jelatin vesayre yapıştırmışlar
200 e 1200 lük klavye verildi yenidenFiyatları neydi Fov ekliyim bari
Benim Mira M Mouselar taş gibiydi alan herkes dua etti Size nasıl öyle kötü geldi yawBu hk gaming mouselar kanka
Ama sana bir şey soylıyım mi kanka. Muazzam tatlılar bence 500 tl mouse hissiyatı varMouseların çoğu defoluydu arkadaşımın kutusunda da üst üste 2 tane jelatin vesayre yapıştırmışlar
Bu geçen verilenler dimi yine kaçırdık ya denemek isterdim %60 mıydı bunlar200 e 1200 lük klavye verildi yeniden
EvetBu geçen verilenler dimi yine kaçırdık ya denemek isterdim %60 mıydı bunlar
Kanka sıfır jelatinli fakat beyazda ve mavide hafiften belli oluyordu. 2 tane derin çizgiler vardı çamurlu gibiBenim Mira M Mouselar taş gibiydi alan herkes dua etti Size nasıl öyle kötü geldi yaw
Benim Mira M yan plastikler gıcırdama yapıyordu mousu kavrayamıyordum sattım 225 denAma sana bir şey soylıyım mi kanka. Muazzam tatlılar bence 500 TL mouse hissiyatı var