Sorun olmaz onlar türkiyeye yolluyor dağıtımı türk firmalar yapıyor.Benim adres Türkçe yazıyordu bir sey olmaz değil mi? İlk yurtdışı siparişim ondan sordum
Ara sıra indirimler oluyor çok ucuza klavye mouse veya klavyenin üstündeki tuşlar indirime giriyor,200 liraya falan mekanik klavye alıyorsun sıfır.Ben 150ye mouse aldım meselaçBeyler daha yeni bu konuya geldim bu sistem nasıl anlayamadım yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Yurt dışında klavye ve mouseları bedava denebilecek fiyata satıyorlar, biz de stok yakalamaya çalışıyoruz.Beyler daha yeni bu konuya geldim bu sistem nasıl anlayamadım yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Kaliteli olduğunu yurt dışı satış fiyatından anlayabiliriz ya da o fiyatlara şişirilmiş desek bile mekanik bir klavyenin bu fiyat olması zaten imkansız.Kalileti olduğunu nasıl anlıyorsunuz
Ben dün bir tane alabildim her ne kadar istediğim renk olmasa da ancak bu klavyeden önce zaten almak istediğim klavyeyi de yine almıştım haliyle bu gelecek olanı hediye edeceğim.Peki mekanik klavye satın alanlar kimler
3 tane stok gelir ozaman yakında3 TANE ALAN ARKADAŞTAN ŞİRKET BİLGİSİ İSTEMİŞLER O DA İPTAL EDİN DEMİŞ 2 TANE YOLLAYIN DA OLMUYOR. o yüzden gg :d
2 istesek sorun olur mu ki3 TANE ALAN ARKADAŞTAN ŞİRKET BİLGİSİ İSTEMİŞLER O DA İPTAL EDİN DEMİŞ 2 TANE YOLLAYIN DA OLMUYOR. o yüzden gg :d
Ha klavye değilmiş iyi bari kanka üzülmeye gerek yok.Bu ikisi nasıl tek sipariş olabilir vicdansızlarrAlıntıyı görüntüle
2 tane alırsan olmuyor ama 3 ken 2 ye düşürün birini iptal edin olmuyo sanuırım sorun2 istesek sorun olur mu ki
Gümrükten iptal olmuş gelmesi biraz uzun sürebilir stok3 tane stok gelir ozaman yakında