BravoSix
80+
Hocam bunların sipariş kodları harfi harfine aynı miBu ikisi nasıl tek sipariş olabilir vicdansızlarrAlıntıyı görüntüle
Hocam bunların sipariş kodları harfi harfine aynı miBu ikisi nasıl tek sipariş olabilir vicdansızlarrAlıntıyı görüntüle
Benim tek tek 2 ürün var, 1 tanesi yolda diğeri daha kargoya verilmedibütün ürünleri tek sipariş olarak gönderip aynı kutuya konulunca gene tek ürün olarak geçmiyormu sıkıntımı çıkarıyor açıp bakıyorlarmı
Evet ayrı kutulanması lazım :/bütün ürünleri tek sipariş olarak gönderip aynı kutuya konulunca gene tek ürün olarak geçmiyormu sıkıntımı çıkarıyor açıp bakıyorlarmı gümrükte
Farklı renk olduğunu belirtin sorun çıkarmamaları lazımBu ikisi nasıl tek sipariş olabilir vicdansızlarrAlıntıyı görüntüle
2 de sorun yok 3 problem2 klavye alsam misal 2side geçer demi tek siparişte
Heh tamam düşse de alsam2 de sorun yok 3 problem
bireysel hesaptan alınıyor tc kimlik numaramız var sistemde neyin şirket bilgisini istiyorlarmış ki2 tane alırsan olmuyor ama 3 ken 2 ye düşürün birini iptal edin olmuyo sanuırım sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gümrükten iptal olmuş gelmesi biraz uzun sürebilir stok
Benim dediğim mesela ben 15 tane klavye aldım ama tek kutuda tek sipariş olarak gönderdiler gümrükte bunu açıp hayır bunda 15 tane var geçemezmi diyorlar öyleyse çok saçma değilmiBenim tek tek 2 ürün var, 1 tanesi yolda diğeri daha kargoya verilmedi
2 den üstü ticari katergoriye giriyormuş o yüzden ekstra para kesiyolarmıs sendenbireysel hesaptan alınıyor tc kimlik numaramız var sistemde neyin şirket bilgisini istiyorlarmış ki
evet :cBenim dediğim mesela ben 15 tane klavye aldım ama tek kutuda tek sipariş olarak gönderdiler gümrükte bunu açıp hayır bunda 15 tane var geçemezmi diyorlar öyleyse çok saçma değilmi