Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
klavye geldi mi hocam dün veya bugün ?
gelmedi be bekliyoruz bir umutklavye geldi mi hocam dün veya bugün ?
Su formu doldurmayi bilenler vardir bekleyelim olmadi bir doldurma yapariz toplu işte olmasam incelerdim de işteyimbanada geldi nasıl dolduruyoruz bu formu bilen var mı?
Ne zaman almıştınız siz? 7sinde aldıklarım kargolanmadı hala.Amazon gümrük e takıldı galiba ürünlerim, sms geldi, Su formu doldurun diye gelen oldu mu ?
Arıyorum ama daha önceden 1 kere konuştuğum için hakkım bitmiş.Su formu doldurmayi bilenler vardir bekleyelim olmadi bir doldurma yapariz toplu işte olmasam incelerdim de işteyim
Kaç adet aldınız sizler hocam?Evet sipariş askıya alındı ve noterden vekaletname imzalamam getektiği söylendi. En iyisi iptal etmek şuan için.
3 olması lazım. İptal edip başka hesaptan almayı düşünüyorum.Kaç adet aldınız sizler hocam?
Durup dururken askıya almaları garip sordunuzmu peki?3 olması lazım. İptal edip başka hesaptan almayı düşünüyorum.
Müşteri hizmetleri noterden vekaletname vermem gerektiğini aksi takdirde siparişin uılaşmayacağını söyledi. Şuan noterle falan uğraşamayacağım için iptal edeceğim. halbuki geçen yurtdışı alışverişimde bu şekilde olmamıştı. Sanırsam 150EURO limiti sonrası ticarete geçiyor yüksek htimalle o sebepten.Durup dururken askıya almaları garip sordunuzmu peki?