federalper
80+ Silver
15 dk bekledim hatta anca bağlandım
?amazonda ki ilerleminin ss ini atar mısın o kısımda gözükür
15 dk bekledim hatta anca bağlandım
?amazonda ki ilerleminin ss ini atar mısın o kısımda gözükür
attığım numaraları dener misin yukardaOf ya yine baglanamicam. Sıra 1deyim son 2dk kaldı aramanın düşmesine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
2 seferdir 1de uzun bekleyip kapaniyor dalga mı geciyorlar ya.
stokta olup güzel uygun fiyatlı klavye önerisi olan var mı ?
tanıdıkla olmuyor araba gibi ürünlerde sadece rüşvet alıyorlar o da 1 kilo altın vs vsbu iş şansa bağlı sanırım biraz, ancak gümrükçü tanıdıkla hallolur, ona da bir klavye için cırt
böyle 200 liralık bir ürün için rüşvet almazlarMesaj otomatik birleştirildi:
tanıdıkla olmuyor araba gibi ürünlerde sadece rüşvet alıyorlar o da 1 kilo altın vs vs
Valla bundan aşağısı kurtarmaz gibi.2 elden bu konuda ki klavyeleri 400 e falan bulabilirsen al knk red switch olanlardanstokta olup güzel uygun fiyatlı klavye önerisi olan var mı ?
Hangi numaradan aradınOf ya yine baglanamicam. Sıra 1deyim son 2dk kaldı aramanın düşmesine.
Alıntıyı görüntüle
2 seferdir 1de uzun bekleyip kapaniyor dalga mı geciyorlar ya.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3DG95JH/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_AD82E5FAXTKK4N8S2HFW bu ürün ondan daha iyi pbt pudding keycapler, outemu red switch ve hot swapValla bundan aşağısı kurtarmaz gibi.2 elden bu konuda ki klavyeleri 400 e falan bulabilirsen al knk red switch olanlardan
Hocam size mesaj geldi mi kerry lojistik den yoksa gümrükte kalacağını düşündüğünüz için mi aramak istiyorsunuz.Hangi numaradan aradın
Yapacak bir şey yok hocam o aşamadan sonra geçmiş olsunTek paket ayrı ayrı sipariş numaralı ürünlerim gümrükte takıldı
Kalacağını düşünüyorum bilgi alıcam bakalım tam olarak ne diyecekler diyehttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B3DG95JH/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_AD82E5FAXTKK4N8S2HFW bu ürün ondan daha iyi pbt pudding keycapler, outemu red switch ve hot swap
Hocam size mesaj geldi mi kerry lojistik den yoksa gümrükte kalacağını düşündüğünüz için mi aramak istiyorsunuz.
3229 ile biten bir numarayı aradımattığım numaraları dener misin yukarda