Sen direkt 4 tane aynı pakette alıp başka almadın mı hocamBenim bozuk klavyeyle devam o zaman
peki stok var mıydı ??gece 4.39'da benim auto refresh durmuş mail gelmiş hatta stok geldi diye.
Kanka ben ayrı ayrı aldım. Mizarı satan satıcı aynı kargoya verdiYani elim den geldiğince bu konu altına yazmıştım ama konu altına bir sürü boş yorum geldiği için göremeyen arkadaşlar 2+ aynı sepette alınca kaldı
2-2 aldım ben de tek paket yapmışlar. Başka yokSen direkt 4 tane aynı pakette alıp başka almadın mı hocam
Valla ben o saate yatıyordum, bilgim yok.peki stok var mıydı ??
Hocam satıcı karogoya vermiyor amazon kargoya veriyor amazonun salaklığı o zamanKanka ben ayrı ayrı aldım. Mizarı satan satıcı aynı kargoya verdi
Şimdi bir şey sormak istiyorum benim amazon hesabımdan farklı tc no ile alsam bir sıkıntı olur mu ben kendi yurt dışı sınırımı doldurdum diye düşünüyorum onun için soruyorumaynı şey işte hocam sipariş numarasının önemi yok aynı takip numarası ise aynı pakettir
adresi de istersen komşunun adresini yaz veya arkadaşınkini yaz ve farklı hesap ile farklı tc kullan %100 garanti olsunŞimdi bir şey sormak istiyorum benim amazon hesabımdan farklı tc no ile alsam bir sıkıntı olur mu ben kendi yurt dışı sınırımı doldurdum diye düşünüyorum onun için soruyorum
Kim verdi bilmiyorum ama beni araya aldılarHocam satıcı karogoya vermiyor amazon kargoya veriyor amazonun salaklığı o zaman
Aynen zaten attığım sse bak beraber gözüküyorlarKolay gelsin koduna bakıyorsunuz değil mi aynı pakette diyenler