federalper
80+ Silver
2+ aynı paketdeki ürünler kesin kalıyor arkadaşlar sanırım geçmiş olsun
Tek paket ayrı ayrı sipariş numaralı ürünlerim gümrükte takıldı
Arka sayfalara bak bir sürü numara atmıştım ordan ara bence hepsini3229 ile biten bir numarayı aradım
Kahreden haber geldi Hepimize geçmiş olsunTek paket ayrı ayrı sipariş numaralı ürünlerim gümrükte takıldı
Takip numarasi ayrı değil hocam yanlış anladınız sanırım. Sipariş numarası bizim de farklı fakat aynı takip numarası yani aynı paket.Kahreden haber geldi Hepimize geçmiş olsun
Bir şey yapamazlar hocam bence artıkKalacağını düşünüyorum bilgi alıcam bakalım tam olarak ne diyecekler diye
aynı şey işte hocam sipariş numarasının önemi yok aynı takip numarası ise aynı pakettirTakip numarasi ayrı değil hocam yanlış anladınız sanırım. Sipariş numarası bizim de farklı fakat aynı takip numarası yani aynı paket.
Benim bozuk klavyeyle devam o zamanBir şey yapamazlar hocam bence artık
gece 4.39'da benim auto refresh durmuş mail gelmiş hatta stok geldi diye.günadyın oncelikle dün veya bugun klavye stogu geldi mi ?
Ben de onu söylüyorum hocam Sipariş farklı aynı kargo. 4 Tane ürünü 1 pakete atmışlarTakip numarasi ayrı değil hocam yanlış anladınız sanırım. Sipariş numarası bizim de farklı fakat aynı takip numarası yani aynı paket.