Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Hocam konuya zaten saat başı 5+ sayfa ekleniyor. Görmeyenler görsün diye yazıyorum.
Konu açıldığından beri satın alan kimsenin eline ürünler geçmedi daha gümrükten geçip geçmeyeceği belli olmayan kişiler var benim gibi, bu yorumu ürünlerini teslim aldığında ( konu kapanmazsa ) burada belirten kişileri gördükten sonra yapman daha sağlıklı olur.

Wnairz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Coşkun Deniz Karcı
Konu açıldığından beri satın alan kimsenin eline ürünler geçmedi daha gümrükten geçip geçmeyeceği belli olmayan kişiler var benim gibi, bu yorumu ürünlerini teslim aldığında ( konu kapanmazsa ) burada belirten kişileri gördükten sonra yapman daha sağlıklı olur.
Hocam eline geçmek üzere olanlar var en azından onlara ulaşmış olayım. Kimseye bir zararım yok zaten bunu yazarken, neden bu kadar rahatsız etti ki

Asterisq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Süleyman Ahmet BAŞKONUŞ
Bu sayfada mı f5 atıyoruz

Ekran Görüntüsü (2).png

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Hocam eline geçmek üzere olanlar var en azından onlara ulaşmış olayım. Kimseye bir zararım yok zaten bunu yazarken, neden bu kadar rahatsız etti ki
Yok hocam rahatsız etmedi ben sizin için dedim, beni niye rahatsız etsin :) Boş konular konuşuluyor o kadar bu da etmemeli.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
geçenki siparişler geçti ilk defa olan bir indirim değil geçecek tabiiki gümrükten

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Mehmet
Arkadaşlar ufaktan konu dışı, umarım kimseyi heyecanlandırmıyorumdur :D
Mizar (DE) klavyelerde win+PrtSc hangi kombinasyonda? Bizde Y olan, keycapte Z yazan tuşta prtsc yazıyor, win+ ile veya win+fn+ ile deniyorum olmuyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom