frknarici58
80+
Ne oldu indirimli stoklar mı geldi?
hayır satıcı düzgün fiyat koyduNe oldu indirimli stoklar mı geldi?
Ne güzel insanlar yararlandı işte nitekim forumun da amacı bu zaten. Ayrıca imzayı çok küçük yazmışsın biraz büyüt istersen.Ne HK Gamıng'miş arkadaş.
Biraz daha küçüğünü bulmak istiyordum yokmuş hocam.Ne güzel insanlar yararlandı işte nitekim forumun da amacı bu zaten. Ayrıca imzayı çok küçük yazmışsın biraz büyüt istersen.
Herhangi birisinin kargosunda askıya alındı yazdı mı?Hayır.
birkaç kişinin oldu herkes şuan gümrüğe girmesini bekliyorHerhangi birisinin kargosunda askıya alındı yazdı mı?
Valla arkaşada kerry lojistik mesat attı askıya alındı diye.Ama müşteri hizmetleri ürün istanbula gelmiş dedi az önce.Ya müşteri hizmetlerini yanlış görüyor ya da ürünler gelmişHerhangi birisinin kargosunda askıya alındı yazdı mı?
Yani bizim baktığımız kargo detayı dışında amazon daha detaylı mı görüyor, benim ürünlerimde en son 11 kasımda güncelleme oldu belki istanbuldadır..Valla arkaşada kerry lojistik mesat attı askıya alındı diye.Ama müşteri hizmetleri ürün istanbula gelmiş dedi az önce.Ya müşteri hizmetlerini yanlış görüyor ya da ürünler gelmiş
Hangi gün almıştın ve kargo takibinde ne gözüküyorValla arkaşada kerry lojistik mesat attı askıya alındı diye.Ama müşteri hizmetleri ürün istanbula gelmiş dedi az önce.Ya müşteri hizmetlerini yanlış görüyor ya da ürünler gelmiş
Tamam işte hocam istanbula geliyor ya gümrük kontrolü için. Gümrükten geçemez hafta içi geri döner geldiği depoya şuanda iade için istanbulda bekliyordur.Valla arkaşada kerry lojistik mesat attı askıya alındı diye.Ama müşteri hizmetleri ürün istanbula gelmiş dedi az önce.Ya müşteri hizmetlerini yanlış görüyor ya da ürünler gelmiş
Hocam 7 ekim de aldığım ürün nasıl 9 ekimde istanbulda oluyor ben onu anlamıyorum.Benim 7 ekimde aldığım ürünler takılmamasına rağmen hala gelmedi gösteriyorTamam işte hocam istanbula geliyor ya gümrük kontrolü için. Gümrükten geçemez hafta içi geri döner geldiği depoya şuanda iade için istanbulda bekliyordur.
Kargo şirketi adres problemini düzeltti diye mesaj geldi 2 kereHangi gün almıştın ve kargo takibinde ne gözüküyor