Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Indirimlerde klavye alamamıştım, sarı sitede bir arkadaşla anlaştık beyaz mizari 300den aldım bugün(yellow switch) sizce iyi fiyat mi ?
Güzel fiyat valla varsa ben de alırım

Indirimlerde klavye alamamıştım, sarı sitede bir arkadaşla anlaştık beyaz mizari 300den aldım bugün(yellow switch) sizce iyi fiyat mi ?
çok iyi almışsın hayırlı olsun

ya arkadaslar soru işareti ekleyemiyorm alman dizilimi mz60 a
Hocam klavyenin programını indirirken bir şeyi indirmememiz gerekiyormuş, indirirsek klavye kullanılamaz hale geliyormuş nedir o yardımcı olma şansınız var mı?

Hocam klavyenin programını indirirken bir şeyi indirmememiz gerekiyormuş, indirirsek klavye kullanılamaz hale geliyormuş nedir o yardımcı olma şansınız var mı?
mizarda güncelleme yapmayacaksın dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazılım güncellemesi geliyormuş onu yapma diyorlardı

Programın güncel olmayan versiyonunun indirme linkini nerede bulabilirim peki? Birde mantığı ne bunun hocam bilginiz var mı? Ürün orijinal bir üründe yazılım desteğinde niye sıkıntı çıksın ki

Teşekkürler bu arada

bir fikrim yok hocam yazılımı direkt kurdum güncel zaten klavye ama soru işareti ekleyemedim bir türlü

Programın güncel olmayan versiyonunun indirme linkini nerede bulabilirim peki? Birde mantığı ne bunun hocam bilginiz var mı? Ürün orijinal bir üründe yazılım desteğinde niye sıkıntı çıksın ki

Teşekkürler bu arada
yazılımı hakkında tam bir bilgim yok benimde bugün mizar klavyem gelecek güncel programı indiriyorsun galiba orada orada firewire update var onu güncellemeyeceksin denmişti

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,177
Üyeler
185,685
Son üye
Rekrakmek
Geri