Neyi hocamİptal ediyorum o zaman ihtiyacı olanlar bakabilir.
Kanka 50ye keycaps istemiyosan 100 200 idealya öyle yapınca da saçma saçma ürünler çıkıyorr sayfayı aşağı kaydırmakla zaman gidiyor zaten alamicam galiba herkes 3 4 tane almş
ben direkt klavye bakıyorum ya daha onu almayı başaramadımKanka 50ye keycaps istemiyosan 100 200 ideal
Qwertz nasıl kullanıyorsunuz?Boyutundan dolayı çekmekte zorlandım ama klavye bu
Evet öyle ben de denk getiremedim millet bot basıyo herhaldeben direkt klavye bakıyorum ya daha onu almayı başaramadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yorumlardan okuduğuma göre %60 klavyeler 160 210 TL arasına gelmiş
Her şey Total 210sa iyi, kargo KDV dahil mi?ben direkt klavye bakıyorum ya daha onu almayı başaramadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yorumlardan okuduğuma göre %60 klavyeler 160 210 TL arasına gelmiş
Bu arada yön tuşlarının üstündekiler ne işe yarıyor bilen varsa söylerse memnun olurum druck paint screen tuşu ile aynı diğerlerini çözemedimBoyutundan dolayı çekmekte zorlandım ama klavye bu
konuya çok yabancıyım tam bilmiyorum bende çok geç gördüm ben geldiğimde 60 sayfa yazı yazılmştıHer şey Total 210sa iyi, kargo KDV dahil mi?
109tl klavye+30tl depo parası+80tl kargoHer şey Total 210sa iyi, kargo KDV dahil mi?
Türkçe klavye olarak kullanıyorum hocam yıllarca böyle büyük klavye kullanınca alışkanlık olmuş hangi harf nerede otomatik yazıyorum zaten.Qwertz nasıl kullanıyorsunuz?