Tamam kanka amma celallendiniz besen onu 1000'e sat bitanede ben alcam sana
Tamam kanka amma celallendiniz besen onu 1000'e sat bitanede ben alcam sana
Serbest piyasa desen daha az rezil olurdun gerçektenTamam kanka amma celallendiniz beben 1000e satarım demedim, 1000den aşagı satıcama hediye ederim dedim mecaz yapmıyorum harbiden hediye ederim. Mx Speed silverlarr switchlerin tanesi alide kaça satılıyo bi bakın isterseniz. Alanların haberi olsun kıymetli bi klavye.
Rezil olmalık bi durum yok 125 dolarlik klavyeyi 1000den aşağı satacak kadar enayi değilim sadece. Varsa aramızda böyle enayiler dilediği platformda dilediği fiyata satabilirSerbest piyasa desen daha az rezil olurdun gerçekten
Rezil olmalık bi durum yok 125 dolarlik klavyeyi 1000den aşağı satacak kadar enayi değilim sadece. Varsa aramızda böyle enayiler dilediği platformda dilediği fiyata satabilir![]()
Senin satacağın klavyenin fiyatını o enayiler belirliyorRezil olmalık bi durum yok 125 dolarlik klavyeyi 1000den aşağı satacak kadar enayi değilim sadece. Varsa aramızda böyle enayiler dilediği platformda dilediği fiyata satabilir![]()
adam haklıRezil olmalık bi durum yok 125 dolarlik klavyeyi 1000den aşağı satacak kadar enayi değilim sadece. Varsa aramızda böyle enayiler dilediği platformda dilediği fiyata satabilir![]()
Biraz araştırdım haklısınız hocam ben kafayı yemişim 300den satıcam geldiği gibi. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.Senin satacağın klavyenin fiyatını o enayiler belirliyor![]()
(!)Biraz araştırdım haklısınız hocam ben kafayı yemişim 300den satıcam geldiği gibi. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.