Neler Yeni

Hobi için 3D yazıcı almak mantıklı mı?

Merhaba, 3d yazıcı almak gibi bir niyetim var, maksat zaman geçsin öyle parça basayım figür basayım mantığı ile. Bambu A1 Combo hoşuma gitti taksitle almayı düşünüyorum. Daha önce hiç 3D yazıcı kullanmadım almak mantıklı mı?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Tekin Ayber
Zengin isen hobi amaçlı tabii ki alabilirsin :)

Onun dışında para kazandıracak bir uğraş da edinirsen zaten iyidir...

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Zengin isen hobi amaçlı tabii ki alabilirsin :)

Onun dışında para kazandıracak bir uğraş da edinirsen zaten iyidir...
Zenginlik değil de maddi durumum normal seviyede, yazıcıyı taksitle almayı düşünüyorum yanında 3 tane de filament hediye ediyorlar beni bir süre götürür diye düşünüyorum. Eğer beni yormayacak bir şeyler bulabilirsem basıp satışta yapabilirim ama ticarete girmeyi pek düşünmüyorum.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
...
Bence güzel bir hobi ama biraz maliyetli. Eğer maddi durumunuz 3D yazıcıyı karşılayacaksa, güzel bir uğraş olacağını düşünüyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence güzel bir hobi ama biraz maliyetli. Eğer maddi durumunuz 3D yazıcıyı karşılayacaksa, güzel bir uğraş olacağını düşünüyorum.
Daha önce kullandınız mı? nasıl kullanılır ne olur hiç bilmiyorum fakat youtube dan çözerim diye düşündüm en kötü ama yine de şüphe ediyorum

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
...
Daha önce kullandınız mı? nasıl kullanılır ne olur hiç bilmiyorum fakat youtube dan çözerim diye düşündüm en kötü ama yine de şüphe ediyorum
Ne yazık ki kullanmadım. Sizde kullanmadan önce iyice bir bilgi sahibi olun, hem paranıza yazık olmasın hem sizi fazla zorlamasın.

Top Bottom