Halis~
80+
Fizikcin ve edebiyatcin delikanlılar mışarkadaşlar hocalar bazı notlarımı ve sözlülerimi girmemiş eokul kapanana kadar girmezlerse kalıyor mu
Fizikcin ve edebiyatcin delikanlılar mışarkadaşlar hocalar bazı notlarımı ve sözlülerimi girmemiş eokul kapanana kadar girmezlerse kalıyor mu
Dostum o hocanın sorumluluğu bundan dolayı girmezse her türlü bir disiplin görecek zaten sen neden bu kadar kafana takıyorsun?arkadaşlar hocalar bazı notlarımı ve sözlülerimi girmemiş eokul kapanana kadar girmezlerse kalıyor mu
yok öyle bir şey ben görev yapıyorum okuldahocam var 5 gün devamsızlıkta vermiyorlar belge
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela ben alamıyorum
Takdir kaçırdığı için olabilir mi?Dostum o hocanın sorumluluğu bundan dolayı girmezse her türlü bir disiplin görecek zaten sen neden bu kadar kafana takıyorsun?
ya hocam ben sordum müdür yardımcısına devamsızlık işleniyor diyoGarantisi benim diyorum almazlar siz rahat olun ben de gitmeyeceğim
Eksik notlar illaki girilecek olmasına rağmen neden bu kadar endişeleniyor? Sonuçta girilecek not yani her türlü.Takdir kaçırdığı için olabilir mi?
korkutuyor seni ya karne son günmü basılıyor .d hayır ben yarında gitmiycem cuma 5.ders giderya hocam ben sordum müdür yardımcısına devamsızlık işleniyor diyo
diğerki dönem işler mi peki normalde gelmediğimiz gün hemen işliyorlardı dün işlenmeyince gitmedim bu günöğrenciler belge alsında diye belki girmiyorlardır
2.dönem girerler belki
var öyle bir şey ortaöğretim yönetmeliğinde geçmekte.yok öyle bir şey ben görev yapıyorum okulda
Karneler çarşamba günü basılıyor bu gece veya yarın e-karne görürüz e okuldanEksik notlar illaki girilecek olmasına rağmen neden bu kadar endişeleniyor? Sonuçta girilecek not yani her türlü.
idarecilerin sisteme devamsızlığı girdiğini varsaydığımıza göre edebiyatcı kim Son güne kadar devamsızlık alınır gençler siz maçın yarısını bitirdiniz yaz olsa haklısınız derdim de dönem ortasındasınız.va çıldıracam şimdi müdür yardımcısı diyor işleniyo devamsızlık okuldaki edebiyatçı diyor gelmeyin vallaha delirecem deneme vardi bugun benim mental tırt