Türkçe hocasına yazarken yazım yanlışı yapma da sonra bruh moment olmasınbu sene türkçeden 30 aldım ama not ortalamam 86.3 ama eğer türkçe hocam sözlüme 60-60 girmezse ne takdir nede teşekkür alabiliyorum hocamdan nasıl sözlü notu isteyebilirim hocamla aram iyi beni sever
ooo hocaya hocam allah rızası için 60 verin de verir7.sınıf
pislikle alakası yok demek ki derse iyi katılmamışsındır o sadece 5.sınıfta oluyoryok bizimkiler pislik yapıyo
yok hiç uyarı almadım okul ilk10undayım +sınıf 2.sıyım ve tek kötü dersim türkçeUsta 7.sınıfdada 30 olmaz ama,
Ben dışarı izleyerek 90 alıyordum okuduğum okul askeriyedeydi zordu,
Ama kulağım dersteydi,sen 30 almışsan yerinde duramayan derslerde ikidebir hocaların dersi dinlermisin dediği öğrencilerden olmalısın.
Yani hoca seni dönem boyunca uyardıysa ve şimdi sözlü istiyorsan bence ne dersen de hoca vermez.
akrostişde mantıklıhocana şiir yaz kafiyeli olsun ozmn verebilir
O zaman kibarca iste hoca sana sözlü notu verir,yok hiç uyarı almadım okul ilk10undayım +sınıf 2.sıyım ve tek kötü dersim türkçe
aga adam evli kızı var sıkıntı çıkarHocam sizi geçen İngilizce hocası ile gördüm de sonra e okulda 100 yazmasını beklekesinlikle yapma yapıldığında oluşacaklardan sorumlu değilim espri yaptım
Lise imkansız değil knk ben 9.sınıfım ilk dönem takdir almak için 3 hocadan not istedim hepsi verdikaçıncı sinif lise ise imkansız kolejde isen olabilir
Hacı deme dedim zaten spoiler e basaga adam evli kızı var sıkıntı çıkar