Hayatımda sadece bir kere Fifa 98 oyununu oynadım.Sence fifa serisini almalı mıyım?Harry Potter filmlerinin sadece ilk filmini izledim sizce alınır mı bu fiyata değer mi?
Evet.Hayatımda sadece bir kere Fifa 98 oyununu oynadım.Sence fifa serisini almalı mıyım?
al dostum.Hayatımda sadece bir kere Fifa 98 oyununu oynadım.Sence fifa serisini almalı mıyım?
1.5 saat oynayıp iade ettim. 1.5 saatlik yorumum harry potter hayranıysan atmosferi seviyorsan net alınır. Yoksa benim gibi çok bi esprisi yok. Başta heyecanlı sadece.Harry Potter filmlerinin sadece ilk filmini izledim sizce alınır mı bu fiyata değer mi?
Harry Potter filmlerinin sadece ilk filmini izledim sizce alınır mı bu fiyata değer mi?
Hogwarts Legacy malesef ilk 2 saati bilerek iade hakkınızı yemek için güzel yapıp sonradan sizi protatip bir proje oyununa atıyor o yüzden gameplay izleyin öyle karar verin.1.5 saat oynayıp iade ettim. 1.5 saatlik yorumum harry potter hayranıysan atmosferi seviyorsan net alınır. Yoksa benim gibi çok bi esprisi yok. Başta heyecanlı sadece.
1.5 saatlik yorumun dedim ne kadar cidiye alırsanız.Hogwarts Legacy malesef ilk 2 saati bilerek iade hakkınızı yemek için güzel yapıp sonradan sizi protatip bir proje oyununa atıyor o yüzden gameplay izleyin öyle karar verin.
Fanı değilsen sıkar. Ben filmleri severek izledim. Ama oyun bence sıkıcıHarry Potter filmlerinin sadece ilk filmini izledim sizce alınır mı bu fiyata değer mi?
Sadece ilk filmi izlediysen sıkabilir.Harry Potter filmlerinin sadece ilk filmini izledim sizce alınır mı bu fiyata değer mi?