Hogwarts Legacy Alınır Mı?

Flyn83

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Harry Potter filmlerinin sadece ilk filmini izledim sizce alınır mı bu fiyata değer mi?

HP fanı değilsen sıkabilir.

Harry Potter filmlerinin sadece ilk filmini izledim sizce alınır mı bu fiyata değer mi?
1.5 saat oynayıp iade ettim. 1.5 saatlik yorumum harry potter hayranıysan atmosferi seviyorsan net alınır. Yoksa benim gibi çok bi esprisi yok. Başta heyecanlı sadece.

1.5 saat oynayıp iade ettim. 1.5 saatlik yorumum harry potter hayranıysan atmosferi seviyorsan net alınır. Yoksa benim gibi çok bi esprisi yok. Başta heyecanlı sadece.
Hogwarts Legacy malesef ilk 2 saati bilerek iade hakkınızı yemek için güzel yapıp sonradan sizi protatip bir proje oyununa atıyor o yüzden gameplay izleyin öyle karar verin.

Hogwarts Legacy malesef ilk 2 saati bilerek iade hakkınızı yemek için güzel yapıp sonradan sizi protatip bir proje oyununa atıyor o yüzden gameplay izleyin öyle karar verin.
1.5 saatlik yorumun dedim ne kadar cidiye alırsanız.

10 saat kadar oynadım. Optimizasyon sorunları olan sıkıcı bir oyun. Sadece çevreyi görmek güzeldi yoksa bomboş bir oyun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harry Potter zamanında geçse yine oynanır geçmiyor malesef

Fanı değilsen sıkar. Ben filmleri severek izledim. Ama oyun bence sıkıcı

vram 12 gb üstü ise alınır yoksa dar boğaz. net. 4070 ti ile adam gibi performans alamadım ve iade ettim. oyuna gelecek olursak ilk 2 saati güzel sonrası bana pek iyi gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri