JSezar
80+ Silver
O keyler sızıntıysa, yayıncıdan alınmadıysa hiç bir farkı yokÇalıntı hesap satışı ile key bir değilki
O keyler sızıntıysa, yayıncıdan alınmadıysa hiç bir farkı yokÇalıntı hesap satışı ile key bir değilki
Birazdan uyurum alacaksan bi 15 dk daha bekleyeyimDur belki alabilirim. Soruma cevap gelmesini bekliyorum.
İyi geceler hocam,yarın haber veririmBirazdan uyurum alacaksan bi 15 dk daha bekleyeyim
Sızıntı değil, resmi key satan satıcının ürünleriO keyler sızıntıysa, yayıncıdan alınmadıysa hiç bir farkı yok
İyi geceler hocam,yarın haber veririm
Mafia trilogy kaça satıyorsunuz yada satıyorsanız link atar mısınız.fm 24,cities skylines 2,nioh comp edit,mafia trilogy,metro exodus gold edit,final fantasy 15 windows edition,back 4 blood ultimate edition, mortal kombat xl,mortal kombat 11 ultimate,
Mafia trilogy kaça satıyorsunuz yada satıyorsanız link atar mısınız.
Hocam ben satın almak istiyorum ama güven sorunu yaşıyorumBirazdan uyurum alacaksan bi 15 dk daha bekleyeyim
dedikleri doğruysa evet cc ve çalıntı key değilse sorun olmazHocam ben satın almak istiyorum ama güven sorunu yaşıyorum
Oyunu satın aldığımda Steam den almış gibi hep benim mi olcak ?
Evet satın aldığınızda hep sizde duracak ama sadece 2 tane kaldı,biterse benim aldığım fiyatta arttığı için koyarsam 590a koyarımHocam ben satın almak istiyorum ama güven sorunu yaşıyorum
Oyunu satın aldığımda Steam den almış gibi hep benim mi olcak ?
Aldım efendimEvet satın aldığınızda hep sizde duracak ama sadece 2 tane kaldı,biterse benim aldığım fiyatta arttığı için koyarsam 590a koyarım
Ne zaman gelirAldım efendim
Gelmiş olması lazımAldım efendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman gelir
Geldi hocam umarım bi sıkıntı çıkmazGelmiş olması lazım