Dostum başka hangi oyunlar var
hesap silme olmuyor oyunu kütüphaneden kaldırıyorben daha önce etailden bir çok key aldım ve sorun çıkmadı. diğelim o keyler cc ile alınmış olsun,steam bunu fark ettiğinde oyunu hesaptan silecek mi? bunun süresi var mı?
Hocam elinizde bulunan diğer oyunlar hakkında bilgi verir misiniz ? (Benim hatam söylemiş zaten.)evet zaten benim de tercihim bynogameden satmak ama bir talihsizlik oldu.Neyse yine satışa koydum umarım bynogame yine sıkıntı çıkarmaz
fm 24,cities skylines 2,nioh comp edit,mafia trilogy,metro exodus gold edit,final fantasy 15 windows edition,back 4 blood ultimate edition, mortal kombat xl,mortal kombat 11 ultimate,Hocam elinizde bulunan diğer oyunlar hakkında bilgi verir misiniz ? (Benim hatam söylemiş zaten.)
hesap silme olmadığını biliyorum.key aktivasyonundan sonra bir süre var mı? 1 ay geçti oyun duruyorsa gitmez gibi düşünebilir miyim?hesap silme olmuyor oyunu kütüphaneden kaldırıyor
Dur belki alabilirim. Soruma cevap gelmesini bekliyorum.neyse beyler alan olursa da artık sabah uynadığımda teslim ederim ,hayırlı geceler
belli olmuyor 2 gün 2 hafta güvenilir olduğu söylüyor arkadaş umarım bir sorun olmazhesap silme olmadığını biliyorum.key aktivasyonundan sonra bir süre var mı? 1 ay geçti oyun duruyorsa gitmez gibi düşünebilir miyim?
Teşekkür ederim.belli olmuyor 2 gün 2 hafta güvenilir olduğu söylüyor arkadaş umarım bir sorun olmaz
yanlış anlaşılma olmasın illegalden steam key alan birkaç arkadaşım var ve adamlar artık hesap satışına döktü bu işi bi hesap almıştım metro exoduslu 3 aydır hâla bendeTeşekkür ederim.
Bilemiyorum. eğer dediğin gibiyse korsan oynarım daha iyi.yanlış anlaşılma olmasın illegalden steam key alan birkaç arkadaşım var ve adamlar artık hesap satışına döktü bu işi bi hesap almıştım metro exoduslu 3 aydır hâla bende
Çalıntı hesap satışı ile key bir değilkiBilemiyorum. eğer dediğin gibiyse korsan oynarım daha iyi.