15 dakikalığına 410 TL'ye indirmiştim
Oyunun fiyatı 440tl di satıcı 410tl yaptı kupon ile 360tl geliyordu
Oyunun fiyatı 440tl di satıcı 410tl yaptı kupon ile 360tl geliyordu
Dostum foruma da yeni üye olmuşsun. Üyelere özel indirim yap da alalım.15 dakikalığına 410 TL'ye indirmiştim
ben yararlandım üyeliğiniz tekrar aktif edilmeyecekmi15 dakikalığına 410 TL'ye indirmiştim
Saat kaçta aldın?ben yararlandım üyeliğiniz tekrar aktif edilmeyecekmi
üyeliğimde bir sıkıntı yok yaptığınız yoruma binaen bynogame artık key satışına aracılık etmeyeceğini söylediben yararlandım üyeliğiniz tekrar aktif edilmeyecekmi
şuan için 400 tl çok uygun ,ama çok öldürmezseniz yine bir şeyler yaparımDostum foruma da yeni üye olmuşsun. Üyelere özel indirim yap da alalım.
350 TL gibi bir fiyat çekerseniz düz hesap bence forumda almak isteyen olabilir kaç âdet var ayrıca elinizde keyler nerden geldi birde merak ettimüyeliğimde bir sıkıntı yok yaptığınız yoruma binaen bynogame artık key satışına aracılık etmeyeceğini söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan için 400 TL çok uygun ,ama çok öldürmezseniz yine bir şeyler yaparım
11 adet daha var ve başka oyunlarında var ama onlar için de özel ilan açarım.Aldığım yeri tabii ki söylemem ticari sır gereği ama kendim kart bilgilerimi girerek aldım.Ortası olsun 375 son olsun bence piyasasına göre çok uygun kalıyor350 TL gibi bir fiyat çekerseniz düz hesap bence forumda almak isteyen olabilir kaç âdet var ayrıca elinizde keyler nerden geldi birde merak ettim
Başka hangi oyunlar var?11 adet daha var ve başka oyunlarında var ama onlar için de özel ilan açarım.Aldığım yeri tabii ki söylemem ticari sır gereği ama kendim kart bilgilerimi girerek aldım.Ortası olsun 375 son olsun bence piyasasına göre çok uygun kalıyor
Ozaman istersen sıfırdan bir konu açarak paylaş şahsen ben alıp denemek isterim ama şuan sıfırım kyk yatınca alabilirim anca ayırabilirsen sevinirim ayıramaz ise canın sağolasın11 adet daha var ve başka oyunlarında var ama onlar için de özel ilan açarım.Aldığım yeri tabii ki söylemem ticari sır gereği ama kendim kart bilgilerimi girerek aldım.Ortası olsun 375 son olsun bence piyasasına göre çok uygun kalıyor
bir kere daha yayına aldım bynogamede yine 410 tlden girdim birebirde güven sorunu olan alabilir link atıyorum.birer birer satacam her satıldığında yeni ilan koyacam link burda350 TL gibi bir fiyat çekerseniz düz hesap bence forumda almak isteyen olabilir kaç âdet var ayrıca elinizde keyler nerden geldi birde merak ettim
evet zaten benim de tercihim bynogameden satmak ama bir talihsizlik oldu.Neyse yine satışa koydum umarım bynogame yine sıkıntı çıkarmazBöylesi hem forumdaki kullanıcılar için daha iyi hemde sizin için hocam dediklerimi yada dediklerimizi yanlış anlamayın herkes bir birine güvenmek zorunda değil sonuçta sana bana dokunmaz o para kimisinin birikimi
Dostum başka hangi oyunlar varevet zaten benim de tercihim bynogameden satmak ama bir talihsizlik oldu.Neyse yine satışa koydum umarım bynogame yine sıkıntı çıkarmaz